Igénytelen nő lennék, mert abszolút nem érdekel a külső?
Figyelt kérdés
Ha valaki olyan belülről (nagyon nehéz nálam megfelelni), akkor bármilyen lehet az illető külsőleg, meg tudom szeretni.
Nagyon sokan mondták már, hogy ezért igénytelen vagyok, meg ilyen nincs, valami bajom van, ízlésficamos vagyok stb stb....
2014. máj. 25. 18:49
21/23 anonim válasza:
Én is hasonló típus vagyok, mármint úgy, hogy a külseje miatt még soha nem vonzódtam senkihez, viszont volt, hogy olyanba szerettem bele, aki először külsőleg egyáltalán nem tetszett, viszont mikor megismertem, fizikailag is őrületesen vonzódni kezdtem hozzá.
Nem érzem magam igénytelennek, sőt inkább túl igényesnek, mert belsőleg viszont akkorák voltak az elvárásaim, hogy nagyon sokára találtam olyat, aki megfelel nekik.
22/23 anonim válasza:
Mutass magadról egy képet, kíváncsivá tettél.
23/23 anonim válasza:
Fogadjunk, hogy az intelligencia önmagában nem elég!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!