Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Igénytelen nő lennék, mert...

Igénytelen nő lennék, mert abszolút nem érdekel a külső?

Figyelt kérdés

Ha valaki olyan belülről (nagyon nehéz nálam megfelelni), akkor bármilyen lehet az illető külsőleg, meg tudom szeretni.

Nagyon sokan mondták már, hogy ezért igénytelen vagyok, meg ilyen nincs, valami bajom van, ízlésficamos vagyok stb stb....

2014. máj. 25. 18:49
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

10.

Nyilván nem csak a kedvessége miatt... rengeteg az elvárásaim (nem a pénz)

2014. máj. 25. 18:57
 12/23 anonim ***** válasza:
Szerintem te nem is nő vagy, csak privátokra vadászol.
2014. máj. 25. 18:58
 13/23 anonim ***** válasza:
Irj én nagyon csunya vok
2014. máj. 25. 19:01
 14/23 anonim ***** válasza:
Igen.
2014. máj. 25. 19:05
 15/23 anonim ***** válasza:

Szerintem téged is érdekel a külső, vagy aszexuális vagy és nem igényled a testi kapcsolatokat (csók, szex, stb..)

Akik itt azt mondják, hogy egyáltalán nem érdekli őket a külső, azok hazudnak.

Ha fizikailag nem vonzódsz az adott emberhez/párodhoz, nem lesz jó a párkapcsolatotok, hiába illetek össze emberileg 100%-osan is.

Melyik férfit/nőt választanátok? Tegyük fel, hogy belsőre mindketten ugyan olyanok. Az egyikőjük látványától már nedvesedik/áll a puncitok/farkatok, vagy aki egy 10-es skálán 0? Ugye, hogy az elsőt? Ebből látszik, hogy a külsőt is nézitek.

Olyan nincs, hogy a külső nem érdekel, max annyira nem nézed, de minimális elvárásotok biztos, hogy van.

Le lehet szavazni, de szerintem igénytelenség, ha neked mindegy, hogy hogy néz ki a párod.

Nem, nem vagyok felszínes, csupán tisztelem magam és a -lehetséges- páromat annyira, hogy vonzódást tudok iránta érezni. A belső számomra sokkal fontosabb, mint a külső, de az utolsó sem elhanyagolható.

2014. máj. 25. 19:05
 16/23 A kérdező kommentje:

15.

Lehet neked hihetetlen, de én arra leszek nedves, ahogy gondolkodik, amilyen az esze stb. Én egy stílusra, gondolkodásra tudok izgulni, nem egy szép arcra, izomra stb.

"Ahogy egyre inkább megismersz valakit, minden külső tulajdonsága apránként elhalványul. Már nem számít, milyen színű a haja, vagy hogy milyen magas - idővel sokkal inkább a lelkét figyeled, nem a külsejét. Ezért mondják azt, hogy igazán a másik ember belsőjébe szeretünk bele; a külseje után persze vágyakozhatunk, tetszhet nagyon a szeme vagy az izmos hasa, de ezeket csak a szemeddel szereted, nem a szíveddel! Mikor úgy igazán megismersz és megszeretsz valakit, minden külső hiányossága vagy hibája eltűnik. Ez a szeretet lényege a tökéletlenségek mögött meglátni valakiben a szépséget."

2014. máj. 25. 19:09
 17/23 anonim ***** válasza:
Akkor lennél igénytelen, ha ismeretlenül nekiállnál könyörögni, hogy elégítselek ki, de idáig úgysem fajul a világ.
2014. máj. 25. 19:10
 18/23 anonim ***** válasza:

Minden egyes embernek van egy/több olyan külső tulajdonsága, amit egy idő után képtelen volnál elviselni, max. még nem találkoztál ilyennel.

Lehet, hogy van olyan tulajdonság, amit más nem bír elviselni, de te igen, de ez lehet épp fordítva is. : )

2014. máj. 25. 19:20
 19/23 anonim ***** válasza:
Nem vagy igénytelen, mert a te értékrendedben igenis megköveteled azokat amikre szükséged van a másik félben. Mondjuk érdekelne melyek a szempontjaid.
2014. máj. 25. 19:20
 20/23 A kérdező kommentje:
Nálam az ész, intelligencia az első.
2014. máj. 25. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!