Ez most micsoda, hogy kezeljem?
Figyelt kérdés
Lehet hogy hülye kérdés de szeretnék tanácsot kérni hogy ilyen helyzetbe mit érdemes tennem.
Szóval van egy lány akivel nem rég ismerkedtem meg szinte mindennap beszélünk, de a beszélgetést mindig én kezdem és én is fejezem be (vagy állt. félbe marad). Most nem tudom hogy csak "zaklatom" őt és szánalomból vagy udvariasságból válaszol? Arra is gondoltam hogy rá kérdezek mert akkor nem ennyire meg alázó a dolog (mert nekem az folyamatosan én viszem a dolgot és nem akarok egy púp lenni aki rá akad egy emberre és idegesít) minek fussam a fölös köröket? Nem tisztább lenne leírni hogy nem vagyok rád kiváncsi azt kész le van tudva? Mit gondoltok a dologról? Válaszotokat előre is köszönöm!
2014. máj. 24. 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!