15 éves létemre 20+-os pasik udvarolnak nekem. Hogyan kezeljem ezt?
Figyelt kérdés
Igazából nem is zavar különösebben a dolog, csak kicsit furcsállom. Mindig is jóval idősebbekkel barátkoztam, a legjobb barátnőm is 21 éves, szóval ehhez vagyok szokva, de ilyen még annyira nem volt, ha közeledett egy fiú az is maximum öt évvel volt idősebb (tudom, ez is soknak számít) de most HÁROM férfi is udvarol nekem, két 23 éves meg egy 26 éves. Kicsit idegen nekem ez a dolog. Teljesen jól elvagyok velük, meg minden, de azért egy 26 évesnek már más igényei lehetnek, mint nekem.. Mit kezdjek ezzel? Nagyon szimpatikusak egyébként mind.2014. ápr. 13. 22:21
1/7 ASOT válasza:
Alapjáraton ebben a helyzetben ők vannak kicsit visszamaradva agyilag.
5/7 anonim válasza:
1. Megmondod, hogy kösz srácok, de nem. Ha nem értenek a szóból, akkor meg
2. APAAAAAAAAAAAAAAAA!
6/7 anonim válasza:
Válassz köztük vagy tegyél feljelentést a rendőrségen.
7/7 anonim válasza:
# 6/6
Másold be kérlek az erre vonatkozó jogi szakzsargont. :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!