Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért kezdett el kissé közömbö...

Miért kezdett el kissé közömbösen viselkedni?

Figyelt kérdés

Állandóan flörtölgetett velem, bókolgatott, kereste a társaságomat, sok mindent megdumálunk, ki is alakult egy jó kapcsolat. Egy ideje visszafogottabb lett, kissé elidegenedett tőlem úgy érzem, ami zavar, hiszen ő építette ki ezt a jó kapcsolatot köztünk.

Mi lehet a bibi?

2014. máj. 23. 20:21
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nyomuljak? Válaszra se méltatott. Hogy nyomuljak akkor? Azt hinné, hülye vagyok. Kellemetlen ez az egész, mert olyan jóban voltunk, meg sem fordult a fejemben, hogy nem válaszol majd, mikor alapból, bármikor, bármi kis hülyeséggel irt nekem, erre tessék, ő meg szimpla érdeklődésre sem válaszolt. :/
2014. máj. 24. 08:16
 12/19 anonim ***** válasza:

lehet hogy olyat hallott valakitől, amiből arra következtet, hogy nem más előtted mint barát, és ez bántja! szerintem biztos hogy neked kell keresned őt ebbe a helyzetbe! hivd el talira, ne facebookon próbáld kideriteni mi a baja, ugy se mondja el.. :)

20/F

2014. máj. 24. 18:22
 13/19 A kérdező kommentje:

Honnan tudod, hogy nem mondaná el? :)

Jah, amúgy nem válaszolt. :/

2014. máj. 24. 18:28
 14/19 anonim ***** válasza:
én se mondanám el, ha azt hinném kevés vagyok egy lány szemében :) megpróbálnám kerülni, és túllépni rajta, hogy ne csalódjak..
2014. máj. 24. 18:32
 15/19 A kérdező kommentje:
Értem...
2014. máj. 24. 18:37
 16/19 anonim ***** válasza:

még mindig én vagyok :)

ha akarsz tőle valamit keresd, adjál neki jeleket, legyél nyitottabb, mutasd felé hogy kölcsönös a vonzalom... ha csak játszottál vele és csak a rajongását hiányolod, akkor teszed a legjobbat ha ráhagyod :)

2014. máj. 24. 18:43
 17/19 A kérdező kommentje:

Jó, de basszus nem válaszolt. :/ Ha meglát az utcán, lehet 'elfut', vagy direkt elkerül majd. Meg hát ha nem is, leszólítom, hogy mizu stb? Az is ciki lenne, hisz az üzibe is részben ezt írtam, érdeklődtem, nem válaszolt. Tuti nyomulósnak tart majd. :(

Természetesen, ha lenne rá lehetőség, esetleg ő szólít le, megdumálnám rögtön, hogy mi is a bibi? (ha van).

2014. máj. 24. 19:00
 18/19 anonim ***** válasza:
én még igyis ahhoz tartom magam hogy keresd :) de te tudod.. :))
2014. máj. 24. 19:09
 19/19 A kérdező kommentje:

Rendben, és igazad van. :)

Bár ha a teljes storyt tudnád, talán nem ezt mondanád.

2014. máj. 24. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!