Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért kezdett el kissé közömbö...

Miért kezdett el kissé közömbösen viselkedni?

Figyelt kérdés

Állandóan flörtölgetett velem, bókolgatott, kereste a társaságomat, sok mindent megdumálunk, ki is alakult egy jó kapcsolat. Egy ideje visszafogottabb lett, kissé elidegenedett tőlem úgy érzem, ami zavar, hiszen ő építette ki ezt a jó kapcsolatot köztünk.

Mi lehet a bibi?

2014. máj. 23. 20:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Ez gáz
2014. máj. 23. 20:24
 2/19 A kérdező kommentje:
Pontosabban?
2014. máj. 23. 20:25
 3/19 anonim ***** válasza:

Attól függ.

Milyen viszonyban vagytok, ismerősöd, haverod, munkatársad?

2014. máj. 23. 20:31
 4/19 A kérdező kommentje:
Hát, eléggé bizalmas kapcsolatban vagyunk. Mondhatni ismerkedős kapcsolat. Egyre közelebb kerültünk egymáshoz.
2014. máj. 23. 20:42
 5/19 anonim ***** válasza:
De várjál, mégis milyen jellegű a kapcsolat? Volt már randi köztetek? És mikor kezdett el visszafogottabbá válni?
2014. máj. 23. 20:59
 6/19 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy a viselkedésedből arra következtetett, hogy te mégsem akarsz többet? Most én is így vagyok a kiszemeltemmel. Nem tudok rajta kiigazodni, és ez engem is elbizonytalanít.
2014. máj. 23. 21:04
 7/19 A kérdező kommentje:

Igen, sokszor taliztunk, randinak feltétlen nevezném, vagy nem tudom. Kettesben voltunk, beszélgettünk, flörtölgettünk. Ezek előre lefixált talik voltak. Nem történt semmi még közöttünk. próbálkozott, de nem jött össze, nem volt konkrét...

Mióta többet dolgozik, azóta. A legutóbbi hosszasabb beszélgetésünk alatt olyan esetlennek tűnt, mármint nagyon zavarban volt, ami furi is volt, hisz kismilliószor taliztunk már. Mostanában is fura, olyan lehangolt, vagy nem is tudom. Mikor utoljára dumáltam vele, az igaz csak pár szó volt, elég bágyadt/fáradt volt, szelíd mosolyt vágott, mikor rámosolyogtam, máskor vigyorgott mindig, mint a tejbe tök.

Talán, mert mostanság keveset beszélünk? vagy miért lehet ilyen, mint aki távol tartja magát tőlem...Ne értem.

2014. máj. 23. 21:10
 8/19 A kérdező kommentje:

*randinak nem feltétlen

bocsi

2014. máj. 23. 21:10
 9/19 A kérdező kommentje:

Egyébként vettem a bátorságot és megkérdetem, hogy minden rendben van-e vele, nem válaszolt...

Na ilyet se csinált még soha.

2014. máj. 23. 21:15
 10/19 anonim ***** válasza:

Valószínűleg többször csalódott már másokban és fél a csalódástól Veled,azért lett hideg. Fél kimutatni a gondolatait. Fél,hogy nem viszonzod. A vissazutasítástól: rászólsz,hogy ne ölelgessen vagy simogasson. Az emlékek kísértik.

Folytasd csak tovább a nyomulást irányába. Hidd el ez a vonzalom jele részéről.

23/L

2014. máj. 23. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!