Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért viselkedik hirtelen...

Miért viselkedik hirtelen közömbösen?

Figyelt kérdés

Tetszem a srácnak, nagyon sokszor kinyilvánította, meg ugyebár láttam is rajta.

Egy ideje furcsán viselkedik, pl. köszön az utcán, de nem szólít le pár szóra, mint régen. Legutóbb olyan melankolikus arcot vágott, de észrevettem, hogy sunyiban bámult utánam.

Egyébként nagyon jóban vagyunk.

2014. máj. 8. 21:53
 1/8 anonim ***** válasza:
58%
lehet GYK-n azt tanácsolták neki, hogy csináljon úgy mintha leszarna, hogy felkeltse az érdeklődésedet
2014. máj. 8. 21:57
 2/8 anonim ***** válasza:

Hát, sajnálom.

Nyilván rájött, hogy hiába vár rád. Gondolom, nem adtad meg az egyértelmű start jelet, vagy nem látta a lehetőségét hogy legyen valami.

Meg lehet, hogy ő már tudja, hogy valami alfa rád akar startolni, vagy startolt amiről lehet te nem tudsz még de ő igen és beletörődött a kudarcba már előre. válassz nyugodtan.

2014. máj. 8. 22:01
 3/8 anonim válasza:

Első :DD

Amúgy szerintem megunta, hogy te nem adsz érdeklődést iránta, és egyszerűen feladta. VAGY, tényleg így akarja felkelteni az érdeklődésedet.

Nálam ilyen helyzetben az első volt, de kitudja.

2014. máj. 8. 22:02
 4/8 anonim ***** válasza:

Azt se értem, hogy miért várják a csajok, hogy a szájukba repüljön a sült galamb.

Mi a francért nem csinálsz valamit, ha tetszik? Mi a rohadt fenére vársz de őszintén?

2014. máj. 8. 22:02
 5/8 A kérdező kommentje:
Adtam. Úgy viselkedik, mint aki visszafogja magát.
2014. máj. 8. 22:03
 6/8 A kérdező kommentje:

Hirtelen kezdett el így viselkedni, kb. mióta többet dolgozik.

Én nem akarom zargatni, csak jelentkezik majd...

2014. máj. 8. 22:06
 7/8 anonim ***** válasza:
49%

Én nem akarom zargatni, csak jelentkezik majd...

Na látod? Itt követi el az ÖSSZES nő a hibát ilyenkor. Miért nem akarod zargatni? Nem volt egyértelmű hogy érdekled? Miért várod el, hogy a kettőtök kapcsolata abból álljon, hogy ő szaladgál utánad? Te nem tudsz egy kicsi megerőltetést kifacsarni magadból?

És ne gyere azzal, hogy a férfi dolga ezt vagy azt csinálni blablabla! Ha meg nem vagy képes cselekedni, akkor már ne haragudj de ne itt sírdogálj, hogy nem történik semmi.

2014. máj. 8. 22:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Nos, erre nekem is adhatna valaki választ, csak én vagyok a történetben a pasi, és velem váltak közömbössé
2014. máj. 8. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!