Milyen alapon rondáznak le tini lányok fiúkat?
És bmeg hogy jön ide, hogy aki rondának nevez, maga is ronda? Akkor tilos kritizálni? Egy szarul kinéző ember miért ne mondhatna véleményt mások kinézetéről? Érted hogy a kritikára reagáló embernek el kell vonatkoztatnia a kritizáló személyétől és magával a kritikával kell foglalkoznia? Ne abba köss bele, aki kritizált, hanem abba, amit mondott.
Egyébként meg: Evolúciósan belénk kódolt szépérzékkel jövünk a világra. Ha ezer embernek mutatnánk rólad fotókat, akkor a legtöbbjük hasonló helyre lőné be a kinézetedet egy 1-től 10-ig tartó skálán. Az emberek kb. ugyanazt látják szépnek, vonzónak, mint csúnyának, taszítónak.
18:10: nem is lány vagyok, de mindegy.
Utolsó: Ne haragudj, de a szépség relatív. Én tipikusan azokhoz vonzódom, akik másoknak nem jönnek be, mert kitekert ízlésem van. A mondandód többi részével teljesen egyet értek.
A kérdező életkorát meg valahova 12-16-ra tenném. A fölött már talán érettebb a mai generáció, de erre is láttam már ellenpéldákat szép számmal ezen az oldalon.
6:
Én sem azt mondom, hogy 100-ból 100-nak ugyanaz tetszik ugyanúgy. Csak hogy 100-ból 80-nak, 90-nek hasonló tetszik hasonlóképp. Nem mindenki egyforma, de vannak hatalmas általánosságok, amik igazak a legtöbb emberre. Kivételek és eltérések pedig vannak persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!