Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt olyan, aki egykoron...

Van itt olyan, aki egykoron lúzer srác volt, egy csaja sem volt, manapság meg van jól fizető munkája, és sikeres a csajoknál?

Figyelt kérdés
Azt szeretném kideríteni, hogy igaz-e hogy a lányok a pénzre hajtanak...

2014. máj. 21. 23:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nagy tévedésben vagy, férfi társadalom jelentős része! A nők nem a pénzre hajtanak, hanem arra aki képes előteremteni. Mi a frászt kell azon meglepődni, hogy egy ambíciózus, jó keresettel, pozitív gondolkodású, felfelé ívelő karierrel rendelkező (hát még ha jóképű) férfi után vonzódnak? Szemben egy igénytelen külsejű, alig dolgozó pl. segédmunkással vagy X- beosztottal. A nő alapból ha meglátod, és szép, esztétikus, azzal értéket képvisel. Ezzel szemben te: beírtad, hogy "továbbra is hazudhatok-e önmagamnak, hogy semmi esélyem családot alapítani, mert szegény vagyok" A lúzerség egy életmód. Nem egy állapot. Ugyanúgy, ahogy a szolid túlsúly.
2014. aug. 28. 14:54
 12/16 anonim ***** válasza:
Régen "lúzer" srác voltam, nem ismerkedtem, nem nyitottam, nem is volt nőm. Azóta megtanultam kommunikálni, ismerkedek, még nem dolgozok a szakmámban, egyetemen tanulok, de már felkeresett m.o. két legnagyobb szakmabeli cége, hogy hozzájuk menjek, szóval mondhatom, hogy sikerem van ilyen szinten. Pénzem viszont továbbra sincs sok. így én kénytelen vagyok azt mondani, hogy nem a pénz lett a megoldás a "nőzésben", hanem a nyitottság, a humorom kiforrása, stb.
2014. dec. 27. 13:20
 13/16 anonim ***** válasza:

.... merthogy azóta sorra találom meg a számomra tökéletes nőket, akik közül eddig egy, ha lepattintott.

Pedig közel sem vagyok a jóképűhöz, hát még a jó testalkatúhoz...

2014. dec. 27. 13:22
 14/16 anonim válasza:

Pénzért szinte mindent vehetsz, tudod a többire meg ott van a mastercard :).

De boldog nem biztos, hogy leszel. Nekem van barátom, aki igen sikeres lett, rakat pénze van, de normális kapcsolata nincs, és annyira jó csajokat sem szed össze, amennyi pénzt költ rájuk. Az egyiket kiplasztikáztatta, aztán a csaj lelépett.... Na ez volt a nem megtérülő befektetés szerinte, szerintem megszépülő sem volt.

Német igazi lúzer csúnya pasik trendje, hogy Ázsiából hoznak feleséget maguknak. Több ilyet ismerünk. Nem full lóvésak ezek, épp, hogy össze szedik a tájföldi allinclusive nyaralást. Sima munkásemberek, hegesztő az egyik, a másik meg sofőr. Kimennek és a nyomorból hoznak egy menyasszonyt. Mindenki szeret mindenkit, mindenki jóljár. akiket ismerek mindenütt lett gyerek is, szóval a csajok nem pattantak meg lathatóan nem teher nekik a kapcsolat amiben élnek.

Ráadásul az ázsiaiknak nem biztos, hogy csúnya egy európai pasi. Malajziában voltunk, csak azért mert európai az ember tapadtak ránk.

2015. jan. 18. 02:38
 15/16 anonim ***** válasza:
2015. febr. 27. 23:18
 16/16 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, hogy a legtöbb csávónak a rendszeres alkalmi szexkapcsolat bőven elég a boldogsághoz. És, hogy mi vezetett ide? Az, hogy ti pitsák feltesztek egy "helyes pasi"val egy közös képet, akivel nem vagyok Relationshipben, és lehet, hogy aki szerelmet is adott volna azt félrelöktétek. Egyértelműen látszik kifele, hogy baromi jókat dugtok a News Feed másik oldalán. Természetes, hogy innentől kialakul, hogy mi is erre vágyunk, csak a szánalmas üres testetekre, láncraverve. Semmibe veszitek az érzéseket, a test önmagában csak egy drog. Márpedig egy jótestű lány nem megkapásától ugyanúgy elvonási tüneteink lesznek, tehát pótszerekkel kell foltozni ezeket a tátongó lyukakat. Természetes, ha az egyéniség, az érzés nem fog meg titeket, akkor majd azt hisszük, hogy egy arany - dombornyomottal annyit dörzsöljük a hüvelyeteket, amennyit jólesik. Tegyetek ellene. Az a "najó járok veled, és megpróbállak megváltoztatni- adok X idő ultimátumot" gondolkodásmód sokkal jobban bejön a srácoknak. Nem beszélve arról, hogy egy ilyen átváltoztatás után a többi nőtársatok is tisztelni fog, hisz "készítettél" egy normális pasit, egy átlagos/lúzer srácból ezzel nekik is jobb, mert nő a választék. Persze ilyenkor hagyni kell a csávót az átváltoztatás után, ha menni akar, nem magatokhoz láncolni, mint egy hízlalt marhát. Ilyenkor jön az önzőség, hogy én festettem a képet, az én falamon fog díszelegni, akkoris!! Nem, inkább ehhez az átváltoztatáshoz úgy álljatok hozzá, hogy a srác, és a leendő párjai életét szebbé tettétek, mert intelligens módon kipusztítottátok a gonoszt a srácból. Vállaljátok be! ez régen is így ment, temérdek pasi csak arra vár, hogy egy átlagosnál csak egy picivel szebb lány megváltoztassa örökre. Olyan orgazmusokra számíthatnátok ezektől a megváltoztatott fiuktól, de nektek inkább a kamu kell.
2015. júl. 19. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!