Van itt olyan, aki egykoron lúzer srác volt, egy csaja sem volt, manapság meg van jól fizető munkája, és sikeres a csajoknál?
.... merthogy azóta sorra találom meg a számomra tökéletes nőket, akik közül eddig egy, ha lepattintott.
Pedig közel sem vagyok a jóképűhöz, hát még a jó testalkatúhoz...
Pénzért szinte mindent vehetsz, tudod a többire meg ott van a mastercard :).
De boldog nem biztos, hogy leszel. Nekem van barátom, aki igen sikeres lett, rakat pénze van, de normális kapcsolata nincs, és annyira jó csajokat sem szed össze, amennyi pénzt költ rájuk. Az egyiket kiplasztikáztatta, aztán a csaj lelépett.... Na ez volt a nem megtérülő befektetés szerinte, szerintem megszépülő sem volt.
Német igazi lúzer csúnya pasik trendje, hogy Ázsiából hoznak feleséget maguknak. Több ilyet ismerünk. Nem full lóvésak ezek, épp, hogy össze szedik a tájföldi allinclusive nyaralást. Sima munkásemberek, hegesztő az egyik, a másik meg sofőr. Kimennek és a nyomorból hoznak egy menyasszonyt. Mindenki szeret mindenkit, mindenki jóljár. akiket ismerek mindenütt lett gyerek is, szóval a csajok nem pattantak meg lathatóan nem teher nekik a kapcsolat amiben élnek.
Ráadásul az ázsiaiknak nem biztos, hogy csúnya egy európai pasi. Malajziában voltunk, csak azért mert európai az ember tapadtak ránk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!