Más is ilyen 'lúzer' ismerkedés terén? Egy nő
Szeretek szépen felöltözni, olyan hétköznapi elagancia híve vagyok, szoknya hozzá illő felső plusz néha magassarkú, nem túl magas. Alacsony, vékony vagyok, arcra inkább átlagos. Ennyit a külsőről. Emberileg is rendbe vagyok, nincsenek nagy igényeim, se elvárásaim, de
mégse találok egy olyan pasit aki értelmes és tetszem is neki.
Általában a sötétebb bőrű egyének a maguk módján kifejezik, h tetszik nekik a látványom, de nekem nem ők a célcsoport. Az idősebbek (40 fölöttiek)is sokszor megjegyzik, hogy milyen csinos vagyok, még idegen emberek is, mint a nyugdíjasok, akik szeretnek beszélgetni, ha épp várakoznak. Szóval nem öltözöm túl kihívóan, se régimódiasan,
mégse szoktam látni, észrevenni a velem egyidőseknél vagy kicsit idősebbeknél (20-35 közötti pasiknál) hogy tetszenék nekik, vagy ilyesmi.
Néha már úgy vagyok vele, inkább kimennék az utcára átlagos pólóba meg tornacipőbe, akkor is ugyanaz lenne, hogy senki nem vesz észre.
lehet hogy ez a korosztályodnak sok. én a szoknyához tornacipőt veszek fel, pedig én is beleillek a korcsoportba és nem tudom miért, de elég sokan keresik a társaságom.
szerintem ne add fel és ne búsulj emiatt. az a lényeg, hogy látszódjon, hogy jól érzed magad a bőrödben.
Én is így voltam, 2 évig nem volt senkim, még ismerkedés se igazán, miután lett barátom, rám akaszkodtak vagy 6-an, hogy hogy tetszek nekik, szeretnének megismerni, volt ki még le is jött hozzám annak ellenére, hogy tudta van barátom.
Nem tudom hogy működik ez, miután lesz pasink különleges szagot árasztunk magunkból vagy mi? o.O
Mert a 30-on aluli pasik komolyan mondom, hogy félnek.40esek már tapasztaltak, megélték,amit meg kellett,nincs vesztenivalójuk. Könnyebben mondják egy nőnek, hogy csinos stb...
A fiatalok besza..riak sajnos.
Azért nem hiszem, hogy lúzer lennél. Egyszerűen csak nem sikerült még olyannal összefutni, aki felismerné, hogy mi van benned. :)
Persze az is előfordulhat, hogy a külsőd miatt tényleg nem mernek nyitni feléd, vagy éppen a kisugárzásod olyan. Gondolom nem véletlenül jársz ilyen ruhákban. Ezt úgy értem, hogy talán túlságosan magabiztosnak tűnsz. Lehet hogy kívülről azt látják, hogy nincs szükséged senkire. Ez elég tudat alatt eldőlő dolog, nem igazán lehet irányítani, de ha egy pasi azt látja, hogy nincs rá szükség, akkor bizony képes elmenekülni.
Viszont arra kíváncsi lennék, hogy hol próbáltál eddig ismerkedni? Talán csak a helyszínnel volt a gond. :)
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!