Érdeklődik irántam?
Figyelt kérdés
van egy srác a fősulin. azt mondta tetszek neki. valamelyik nap beszélgettünk és mondtam elmegyek moziba. kérdezősködött kivel megyek? stb. nem örült neki meg olyanokat mond hogy szeretne megismerni. az a baj hogy nem ír rám. mindig megvárja hogy én kezdeményezzem a beszélgetést.2014. máj. 2. 17:46
1/6 anonim válasza:
Hát kezdeményezz!! Nem a középkorban élünk!! Biztos hogy tetszel neki, csak félénk egy kicsit. Irányíts!
2/6 anonim válasza:
Az ember azt hinné, ha valaki eljut főiskoláig, akkor legalább írni megtanult előtte.
3/6 A kérdező kommentje:
más lányokkal nagyon közvetlen. nem úgy néz ki mint aki félénk lenne. természetesen kezdeményezek meg rá írok ezen ne múljon. de mindig elbizonytalanodok hogy most akkor mi van?
2014. máj. 2. 17:50
4/6 anonim válasza:
Nem tudja hogy álljon hozzád. Miről beszélgessetek,stb.. De egy idő után biztos unalmas lesz.
5/6 A kérdező kommentje:
ha ráírok reggeltől estig beszélünk kisebb nagyobb szünetekkel. de ő eddig csak kétszer írt rám
2014. máj. 2. 17:55
6/6 anonim válasza:
Az emberiség legizgalmasabb kérdése hogy van e rajtunk élet a világegyetemben.
Meggyözödésem hogy más, nálunk jóval fejlettebb idegen civilizációk legizgalmasabb kérdése pedig az hogy az emberiség hogy fenébe nyerhette meg az evolúciós versenyt?
Mi a trükk? Elolvassák ezeket a kérdéseket és nem értik hogyhogy lenyomtunk mindenki mást ezen a sárgolyón?
"Van egy fiú aki mindig mondja hogy tetszem neki és szerintetek mit akarhat?"
Hogy megy igy az evolúció tovább, hogy lesznek igy utódok?
Hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!