Tényleg ennyire látszik, hogy lúzer vagyok?
Szorakozohelyen leültem egy részre, odajött még két csaj, mert csak ott volt hely a környéken. Egyik szép volt, másik meg beszólogatós, hormonzavaros és ronda. Beszéltem velük pár dolgot. Nem nyomultam egyikre se.
Aztán elkezdi a ronda csaj, hogy nekem semmi életcélom, csak az érdekel, hogy megdugjak nöket. Tényleg ennyire látszik? Bekamultam nekik, hogy van munkám (pedig valojában kirugtak 1 honapja), látszott is, hogy erősen kételkednek :D
Utána még összetalálkoztam egy régi ismimmel, ő is nagyon lekezelő volt és rögtön azzal oltott be, hogy én biztos mindennap ide járok berúgni és ennyi az életem.
MOST EZ TÉNYLEG ENNYIRE LÁTSZIK? :/ :(
Miből?
De amugy, ha nekem igy megmondják kiméletlenül, hogy lúzer vagyok és emiatt nem kellek a nöknek, akkor én miért nem mondhatnám meg csajoknak, hogy rondák és ne is csodálkozzanak, ha nem kellenek a jó pasiknak?
Gondolom egyből rámhivnák a szekukat...
Elég idegesitő ez a kettős mérce és az, hogy ha valaki lúzer és még nem is néz ki jól, azért nem hogy hátrányba kerül, de még meg is büntetik. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!