Mért van az hogy ha van izmos képem facen amin látszik hogy ki vagyok gyúrva, mégsem jelöl vissza egy lány?
Figyelt kérdés
2014. márc. 26. 15:22
1/11 anonim válasza:
Lehet nem csak ez számít neki (én se jelölnélek vissza, ha nem ismerlek, akármilyen jól nézel ki)
2/11 anonim válasza:
attól még hogy izmos vagy lehetsz gyökér is,vagy csak simán ronda,egyszerűen nem ismer.,stb.. már bocsánat
4/11 A kérdező kommentje:
Kb olyan fejem van mint Patrick Bateman nak
2014. márc. 26. 15:28
5/11 anonim válasza:
Gondolom azért mert látszik az arcodon, hogy annyira lefoglalt a gyúrás, hogy agyra egy elfelejtettél gyúrni kicsit.
6/11 anonim válasza:
Ismer egyáltalán? Mert ha nem valószínű azért!
Attól,hogy feszítesz egy képen én se jelölnélek vissza ha nem ismerlek.
7/11 A kérdező kommentje:
Én elég értelmesnek tartom magam, lehet nem vagyok egy zseni de a magamhozvaló eszem megvan.
2014. márc. 26. 15:34
8/11 anonim válasza:
Sokat elárul, hogy szerinted ezért vissza kéne jelölnie.
9/11 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy Te értelmesnek tartod saját magad. Na de szerinted értelmes ember jelölget össze-vissza ismeretlenül a fas.zbúkon, és utána meg megsértődik, ha nem jelölik vissza?
10/11 anonim válasza:
Aki direkt izmos képekkel aggatja tele a face-ját, az egy egós kirakatmajom, én se írnék neki vissza. A csajok levágják ezt nagyon hamar, és a morzsányi esélyed is elillan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!