Lányok! Ilyen paraméterekkel mennyire vagyok rossz helyzetben?
Figyelt kérdés
179cm magas vagyok és 87 kg.A vállam széles,a szemem kék,az egyik fülem egy picit eláll.
Többnyire bolondos vagyok,de néha lehangolt is tudok lenni.Az IQ-m átlag feletti és mások szerint bölcsebb vagyok,mint ahogy azt az én koromban bárki is elvárná.
Elég nehezen találok olyan embert,akivel teljesen megértenénk egymást.Nem mondom,hogy nincs,de ritka.
Amúgy szakállas vagyok és középen egy csíkban van csak hajam.
24/F
2014. máj. 21. 19:18
21/22 A kérdező kommentje:
#20:Erős vagyok,csak nem annyira nézné ki belőlem senki.Ugyanannyival nyomok fekve,mint a 194 centis és 110 kg-os ismerősöm.
2014. máj. 21. 20:25
22/22 anonim válasza:
először a bölcs szón akadtam fenn, aztán a hajadon, akármilyen okos is vagy,tuti nem tetszenél, bocs. 18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!