Lányok! Ilyen paraméterekkel mennyire vagyok rossz helyzetben?
179cm magas vagyok és 87 kg.A vállam széles,a szemem kék,az egyik fülem egy picit eláll.
Többnyire bolondos vagyok,de néha lehangolt is tudok lenni.Az IQ-m átlag feletti és mások szerint bölcsebb vagyok,mint ahogy azt az én koromban bárki is elvárná.
Elég nehezen találok olyan embert,akivel teljesen megértenénk egymást.Nem mondom,hogy nincs,de ritka.
Amúgy szakállas vagyok és középen egy csíkban van csak hajam.
24/F
lehet, hogy okos vagy, de figyelmetlen.
2
Ugye tisztában vagy vele, hogy gyermekkorban az IQ-t nem lehet pontosan megmérni?!
Egy gyermek rengeteget változik, és nő, ezáltal van hogy zseninek hiszik, és van, hogy fogyatékosnak a mérések alapján. Szóval ne ez alapján gondolkodj:)
#14:Ha annyira nagyot tévedtek volna,akkor szerintem nem lennék olyan jó a munkámban.
De azért jó,hogy talán egy lány válaszolt.
Mivel leírtad, nem lehetsz könnyű helyzetben.
Gizike/19 (ne írj privit)
16-os vagyok
Keress egy alacsonyabb, pici lányt és neki te leszel az erős félisten:) Azt egyébként nem igazán értem, mi az hogy szerettek és mégis lecseréltek. Ha én szeretek valakit, akkor csak úgy nem cserélem le például amiatt, mert nem elég magas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!