Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Ilyen paraméterekkel...

Lányok! Ilyen paraméterekkel mennyire vagyok rossz helyzetben?

Figyelt kérdés

179cm magas vagyok és 87 kg.A vállam széles,a szemem kék,az egyik fülem egy picit eláll.

Többnyire bolondos vagyok,de néha lehangolt is tudok lenni.Az IQ-m átlag feletti és mások szerint bölcsebb vagyok,mint ahogy azt az én koromban bárki is elvárná.

Elég nehezen találok olyan embert,akivel teljesen megértenénk egymást.Nem mondom,hogy nincs,de ritka.

Amúgy szakállas vagyok és középen egy csíkban van csak hajam.

24/F

2014. máj. 21. 19:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

lehet, hogy okos vagy, de figyelmetlen.

2

2014. máj. 21. 19:33
 12/22 anonim ***** válasza:
Az egyéniségek nehezen találnak partnert!:) Amúgy szerintem nincs veled semmi gond.
2014. máj. 21. 19:34
 13/22 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs,hogy mennyi az IQ-m szám szerint,mert 9 évesen mérték és csak arra emlékszem,hogy ezt mondta a pszichológus.
2014. máj. 21. 19:36
 14/22 anonim válasza:

Ugye tisztában vagy vele, hogy gyermekkorban az IQ-t nem lehet pontosan megmérni?!

Egy gyermek rengeteget változik, és nő, ezáltal van hogy zseninek hiszik, és van, hogy fogyatékosnak a mérések alapján. Szóval ne ez alapján gondolkodj:)

2014. máj. 21. 19:40
 15/22 A kérdező kommentje:

#14:Ha annyira nagyot tévedtek volna,akkor szerintem nem lennék olyan jó a munkámban.

De azért jó,hogy talán egy lány válaszolt.

2014. máj. 21. 19:50
 16/22 anonim ***** válasza:
Miért gondolod, hogy rossz helyzetben lennél? Szerintem nem vagy abban, amiket leírtál, azok alapján normálisnak tűnsz.
2014. máj. 21. 19:53
 17/22 anonim ***** válasza:

Mivel leírtad, nem lehetsz könnyű helyzetben.

Gizike/19 (ne írj privit)

2014. máj. 21. 19:55
 18/22 A kérdező kommentje:
16.:Eddig csak csalódás ért.Akik azt állították,hogy szeretnek,mind lecseréltek egy nálam magasabb srácra úgy,hogy még a párkapcsolatig se jutottunk el.
2014. máj. 21. 20:09
 19/22 A kérdező kommentje:
#17.:Senkinek nem írok privátot,mert nem itt akarok ismerkedni.
2014. máj. 21. 20:12
 20/22 anonim ***** válasza:

16-os vagyok

Keress egy alacsonyabb, pici lányt és neki te leszel az erős félisten:) Azt egyébként nem igazán értem, mi az hogy szerettek és mégis lecseréltek. Ha én szeretek valakit, akkor csak úgy nem cserélem le például amiatt, mert nem elég magas.

2014. máj. 21. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!