Tényleg fontosabb a férfiaknak a szexis külső és forró vérmérséklet, mint az odaadás és a kedvesség?
Nem igazán értem a kérdésed lényegét... Ha tudod, hogy a csajok és a pasik is a külső alapján döntenek, akkor nem tartod feleslegesnek a kérdésed? :D
Viszont azért annyit elárulok, hogy van egy réteg, ahol nagyon is fontos az, hogy mit tudsz felmutatni a külsődön kívül. A forró vérmérsékletet szerintem te se utasítod vissza, a szexet mindenki élvezi, már ha képesek a felek tényleg együtt csinálni, nem csak egymással...
Az odaadás, kedvesség, nyíltság, őszinteség, humorérzék, intelligencia pedig alap elvárás, valójában értelmi és érzelmi fejlettséget várok el. De mint minden pasi engem is a látvány izgat, függetlenül attól, hogy elég széles a skála ilyen téren. Senki nem akar olyan ember mellett ébredni, akire nem szívesen néz rá.
Csak sajnos még mindig ott tartunk, hogy az emberek nagy része nagyjából olyan fokú érzelmi és értelmi intelligenciával van megáldva, mint egy döglött moly...
26/F
Jajj ne álszenteskedj már.
Ha valaki szép de amellett egy retardált idióta akkor mi másra kéne?
hát olyat meg még nem tapasztaltam, hogy én csak a külsőm miatt lennék érdekes egy nőnek , pedig jó lenne néha :)
fogjátok fel, hogy mi pasik egyszerűek vagyunk,
Nem akarlak megbántani, de azért, mert valaki csinál valami teljesen értelmetlen dolgot, neked miért kell megtenni, főleg ha tudod a választ a kérdésedre?
Ha csak beszélgetni szerettél volna, könnyebben is megoldható. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!