Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek ez csak általános...

Szerintetek ez csak általános kedvesség vagy több annál? (részletes rizsa alább)

Figyelt kérdés

5 hónapja ismerjük egymást a munkából.

A munkahelyen szinte alig találkozunk, de kiderült, hogy egy helyre járunk edzeni, ahol néha találkoztam is vele.

Nagyon különböző korcsoport vagyunk... ő csak a 20 éves, én meg 35 vagyok.

Ezeket mondta:

Egyszer kérdezte, miután szüneteltem, hogy mit ettem, és elég sokat ettem. Végigm♪rt a szemeivel, s megemlítette, hogy nem is vagyok kövér. Úgy éreztem, hogy bókolt nekem.

Napokkal ezután, beszélgettünk másokkal együtt, ahol megemlítette, hogy milyen fiatalos a bőröm a 35 évemhez, s hogy fiatalabbnak nézek ki.

Néhány nappal ezelőtt odahívott magához egy kis beszélgetésre.

Olyat mondott, hogy "kitisztítottam a kávégépet, mert egész nap rád gondoltam" (az én dolgom lett volna a kávégép tisztítása)

Tudja, hogy nem szeretem a munkámat, s érdeklődött, hogy hogy megy a munkakeresés. Úgy éreztem, törődik velem, érdekli a sorsom.

Nemrég látott engem, amint egy cappuccinot csináltam magamnak, és megdícsérte, hogy milyen szépen csináltam meg.

Pár napja "édes"-nek nevezett elköszönéskor.

Zavarban vagyok, hogy ezek jelentenek-e valamit, vagy sem, főleg azért, mert csipem őt, de semmi esetre sem akarok mást, mint barátságot egy ilyen fiatal lánytól.

mert ugye ez má nem egy beszólás, hanem bókok sorozata.

2014. márc. 28. 07:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Lehet hogy érdeklődik irántad. Szerintem ebbe nincs semmi rossz. De azt értem hogy csak barátságot akarsz, bár lehet ő nem csak azt.
2014. márc. 28. 07:12
 2/9 anonim válasza:
csak ovatosan ne hogy félre érsd rá startolsz aztán meg ...
2014. márc. 28. 07:14
 3/9 anonim ***** válasza:

Ilyen esetben a legjobb védekezés, ha néha elejtesz olyan mondatokat, nem neki címezve, hogy te az érett nőket szereted. A 20 éves lányok már nem hozzád valók. Ilyen finom ki beszólásokat általánosságba mindenkihez. Ha nincs olyan szövegkörnyezet, ahol ezt el tudod sütni akkor teremts. Hozd fel te a témát hogy X barátod most összejött egy 20-as csajjal ami neked tök furi.

Csak arra vigyázz, hogy ne becsméreld a kora miatt, tehát általánosítasz, hogy a 20-asok olyan éretlenek stb.

2014. márc. 28. 07:26
 4/9 anonim ***** válasza:

Csak a korával van bajod?? Amúgy ha nem 20lenne?

13 év van a párom és köztem!

18 voltam! Azóta 3 gyermekünk van,már én is 31 vagyok! Nem állitom h nem volt nehézség! De ha csak a kor a gond,az nem gond. Ha pedig nem az a baj h 20éves akkor ne is arra hivatkozva utasitsd el!

2014. márc. 28. 08:10
 5/9 anonim ***** válasza:

4es vagyok!

A "20éves lányok nem hozzád valók" az mi? Nem minden 20éves egyforma!? Szerintem ez rossz általánosítás!

Ha nem az eseted,nem elég érett,okos,szép,vagy csak nem..akkor tisztázd!

2014. márc. 28. 08:14
 6/9 A kérdező kommentje:
Helyes is és értelmes is. Tetszik.
2014. márc. 28. 14:18
 7/9 anonim ***** válasza:

Figyu, ez úgy szokott működni az ilyen lányoknál, hogy először mint férfit kívánnak meg. Szexuálisan. Hogy utána mi lesz, az kettőtökön múlik. Szerintem kár magad átverni, tutira te is örülnél neki ha lefeküdnétek.

Én azt mondom hívd meg egy vacsorára vagy valahova kettesben, aztán a többi majd idővel eldől. Tudod, semmi sem kötelező de egy próbát megér :)

2014. márc. 30. 23:53
 8/9 A kérdező kommentje:

ha minden igaz, ma elhívom egy kávéra.

a vacsora durva lenne még a jelenlegi helyzetben.

2014. márc. 31. 10:00
 9/9 anonim válasza:
Na mesélj mi volt ??
2014. ápr. 1. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!