Lányok, egyikőtöknek sem jönnek be a visszahúzódóbb pasik akik nem szociálisok, nincsen sok haverjuk és szeretnek otthon takarítani meg tv-z ni, enni stb. És soha nem voltak még bulizni sem úgy rendesen?
És olyan aki még nem is volt nővel, de tegyük fel hogy ez a srác egész jól néz ki(nem alacsony 185cm és elég kidolgozott teste van mert abban sok időben amit egyedül tölt otthon egy része kondizással megy el...
És soha nem volt még barátnője és szűz is meg nem iszik alkholt sem.
Egy ilyen pasi kinek kéne?
Most vonatkoztassunk el tőlem, e/3-ban válasazoljatok légyszíves,
Hogyhogy nem létezik ilyen? Én is ilyen srác vagyok... Bár nekem nincs kidolgozott testem, csak simán vékony vagyok...
Egyébként vannak olyan lányok, akiknek ez bejön; keress hasonlóan introvertált leányt és azzal jól ellesztek. De az extrovertáltakat kerüld el jó messzire. Nekem olyan volt és katasztrófa volt az egész kapcsolatunk.
# 8 <--- ez már a másik véglet. Gondolom te is szeretsz kirándulni és világot látni kérdező... :)
# 10: Talán meg kellett volna neki tanítani, hogy neked hogy jó az ujjazás... Erre nem gondoltál? Te is egyből jól tudtál szopni, amikor lett valakid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!