Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nagyon fura, elítélendő dolog...

Nagyon fura, elítélendő dolog az, hogy 25 éves nőként elvárok annyi tiszteletet, azoktól a férfiaktól, akik velem ismerkedni kívánnak, hogy magázzanak?

Figyelt kérdés
2014. máj. 20. 17:48
1 2
 11/13 aszomszedneni ***** válasza:

Igen elég fura , mivel nem szokás manapság. Én maximum ha valami hivatalos ügyet akarok elintézni (bank , hivatal stb.) szoktam magázódni , viszont akkor még a 18-20 éveseket is lemagázom. Szórakozó helyen, utcán, boltban tegezek mindenkit aki látszólag nem idősebb tőlem jóval.

Ez egyébként nem tisztelet kérdése. Manapság már az is tiszteletnek számít ha valaki nem cicámnak vagy babámnak hív.

Üdv.: 28 / f

2014. máj. 20. 20:59
 12/13 anonim ***** válasza:
a tiszteletet tegezve is meglehet adni! és számomra kicsit fura ez a dicséret magázva: "olyan szép szemeid vannak" --> "magának olyan szépek a szemei" (vagy "önnek" mert sokan megsértődnek a "maga" szó hallatán!), de ha neked ez bejön :) (bocsánat a tegezésért de én nem ismerkedni kívánok, de tiszteletlen sem szeretnék lenni, egyszerűen így könnyebb kifejeznem magamat!)
2014. jún. 4. 10:32
 13/13 anonim ***** válasza:
Erre csak annyit írok , hogy : XD
2014. jún. 25. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!