Jóban vagyunk, írtam neki a minap, de nem válaszolt rá, pedig elolvasta. Ha találkozom vele, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nem vonhatom kérdőre. Nem is tenném. Tanácsok?2014. máj. 20. 09:47
1/8 anonim válasza:
ha találkoztok az már jó jel, de ha nem kérdést írtál hanem egy kijelentést akkor nincs oka válaszolni, amugy ennél részletesebben is leírhattad volna a sztorid, mondjuk hány évesek vagytok, ki a fiú ki a lány stb :)
2/8 A kérdező kommentje:
Találkozás alatt egy futólag találkozást értettem.Gyakran összefutunk az utcán. Érdeklődtem, hogy hogy van stb, mert ritkán beszélünk. Én, 19L, ő 18F.
2014. máj. 20. 09:51
3/8 anonim válasza:
1es vagyok, és mit írtál neki amire nem válaszolt? kérdés vagy kijelentés ? :D mert nem mind1, de sok oka lehet hogy nem válaszolt lehet csak sokadik voltál és öszejött egy másik csaj neki, vagy hogy ép nem volt kedve írni, vagy hogy nem akar megbántani , vagy akármi más :) szerintem majd keres ha érdekled, de te is keresheted de sztem várj egy hetet és ha nem keres akkor írj neki :)
4/8 A kérdező kommentje:
Én többet rá nem írok, az fix.
Hát 'hogy vagy? mi újság?'
Ezekre szokás válaszolni, szerintem.
2014. máj. 20. 09:57
5/8 anonim válasza:
oh, /még mindig én vagyok :D/ hát akkor szerintem hagyd, de attól függ mikor írtad, mert lehet csak elment a net vagy le kellett lépnie gyorsan, de ha már napok óta nem válaszolt akkor sztem hagyd a fenébe :)
6/8 A kérdező kommentje:
Én hagyom is, hidd el. eszembe se jutott ráírni, se semmi. csak azt nem tudom, hogyan viselkedjek, ha esetleg összefutunk.
2014. máj. 20. 10:59
7/8 anonim válasza:
na ugylátszik csak én válaszolok itt neked xD szerintem csak teljesen természetesen, köszönsz és kész, nem is kell szóba állnod vele, ha beszélgetni akar akkor esetleg, de most már te vagy az irányító ugymond nem pedig ő, megutálni nincs értelme légy vele közömbös és kész, és járj nyitott szemmel vannak rendes férfiak is a világon :) vagy olyanok akik tudják mit keresnek :) sok sikert az élethez és minden jót remélem azért írtam valami hasznosat :)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2014. máj. 25. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!