Mit tegyek olyan esetben mikor talalkozom egy fiuval es nincs tema?
Figyelt kérdés
2014. márc. 17. 16:03
3/5 anonim válasza:
Van egy pasi, már sokadszorra csinálja, hogy tőmondatokban válaszol nekem, és mindig én kezdeményezem a beszélgetést, nála semmi aktivitás. Bár ő egy lánnyal se találja a közös hangot, de én türelmes voltam, de ma elegem lett, és otthagytam a fenébe, ha 50edjére sem képes ellazulni és már nekem kínos a dolog, akkor semmi értelme.
Ha érdekled a fiút, akkor úgyis keresni fogja a társaságod, akkor meg témát is visz magával. Ha meg nincs téma, sehogy se meg a beszélgetés, inkább hanyagolt a pasit, ha sokáig emészted magad miatta, az rosszabb.
4/5 A kérdező kommentje:
6even keresztul tancoltam azzal az szemellyel, es nagyon jo volt a viszonyunk. Viszont egy eve nem lattam, es ez ido alatt nem egyszer baszott ki velem, de en megis fontosnak erzem. Most hetvegen lehet hogy talalkozunk, kicsit felek, nem olyan lesz mint regen.. :|
2014. márc. 17. 19:10
5/5 benedek199 válasza:
Ha elfogy a téma akkor csak simán röhögjetek az embereken, az rogton feloldja a hangulatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!