Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ronda fiúként, miért nem...

Ronda fiúként, miért nem kellek egy lánynak sem, miért számít ennyire a külső?

Figyelt kérdés
Én azt hittem a belső a lényeg, nem a külső!
2014. máj. 19. 22:02
1 2
 11/13 anonim válasza:
Na jól figyelj!Teljesen mindegy milyen testi adottságokkal rendelkezel.Ha adsz magadra külsőleg az épp elég,legyen egy egyedi stílusod,légy magabiztos,őszinte,megbízható és ami nagyon fontos,hogy légy céltudatos és merj! Ha ez mind meg van és van önértékelésed,tehát te főnyereménynek érzed magad a csaj számára,akkor akár bármelyik csak a tied lehet,ez nem mese, ez tény.Elmondtam a csajszerzés receptjét,szóval ragadd meg a tököd és cselekedj! ;)
2014. máj. 19. 23:02
 12/13 anonim ***** válasza:
Abszolút ronda ember iszonyatosan kevés rendelkezik. A külső elég fontos, de közel sem kizárólagos, és sok olyan dolog van, ami a külsődön is megváltozik, vagy amin tudsz könnyedén változtatni. Az előző jól írta, ezt kell elhinned és elhitetned.
2014. máj. 19. 23:28
 13/13 anonim ***** válasza:

Milyen magas vagy és hány kiló?

Egy pont jól kigyúrt test szinte minden férfit vonzóvá tesz.

Ha nem vagy izmos, és arra hivatkozol, hogy a lányoknak nem kellesz, mert ronda vagy, akkor önsajnáltatás, amit csinálsz. Tessék elmenni edzőterembe.

2014. máj. 19. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!