Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ennyire folyton a külsőmmel elfoglalva fiúként?
Folyton azon parázok, hogy külsőre nem vagyok jó a lányoknál, mindennel bajom van a testemmel kapcsolatban, ráadásul nincsenek drága,márkás ruháim sem, ez is zavar. Egy webkamerában sem merném megmutatni magamat, mert csúnyának érzem magam és félek, hogy lelép alány vagy még rosszabb, kigúnyol,kinevet. ÉLőben sem jobb a helyzet, már félek utcára is kimenni, folyton azt érzem, hogy mindenki rondának tart, az is zavar, hogy kicsit görbe vagyok, próbálok egyenesen állni pedig, folyton megfelelni akarok, hogy jó legyek, mégsem tudok, mert alapvetően ronda vagyok. Nem merek kezdeményezni sem lányoknál. Haveromék lazán leszólítanak lányokat, én meg csak nézem és kész. Régebben én is mentem egyik haverommal, de egyedül nem mernék egy lányt sem leszólítani és, amikor közösen leszólítottunk például két lányt, akkor míg ő az egyikkel elvolt, én nem mertem a másikkal foglalkozni, mert valahogy az arcán láttam, hogy nem vagyok az esete, inkább csendben hallgattam őket. Haver pedig direkt azért csinálja az ilyen akciókat, hogy belevigyem a csajozásba. Mondom neki, hogy a külsőm miatt úgyis esélytelen vagyok, de ő azt hajtogatja, hogy nem ez alényeg, hát ő könnyen beszél, amikor magasabb tőlem és jóképű is.
Szerintem értelmetlen szép lányoknál próbálkozni, amikor úgyis kaphatnak magas, jóképű, sőt izmos meg pénzes hapsikat is. Szóval egy nagy rakás hülyeség nekem próbálkozni lányoknál.
Hány éves vagy?
Egyébként nyugii mert a csajoknál nem úgyvan mint a pasiknál, a pasik általában a külsőre mennek viszont a csajok neem ők megszeretik a pasit és utánna nézhet ki akárhogyis szeretni fogják.
Hátőőő....elég érdekes, amiket írsz, az kitűnik, hogy kisebbségi komplexumokkal küzdesz!
Nem írtad, hogy nézel ki (méretarány, hajszín, szem, stbstb...), de ismerek jó pár olyan srácot, aki körülbelül 120 kilogramm, a haja állandóan zsíros, tehát férfi szemmel tekintve sem néz ki jól, ami - valljuk be - mondd valamit. De neki is van barátnője, akit ez nem zavar! :D
Egyszerűen próbáld meg leküzdeni ezeket a dolgokat, de, mint írtam, fogalmam sincs, mik a paramétereid.
Írd le priv.-be, hogy hány éves vagy, hogy nézel ki (súly, magasság, szín, stb.), és akkor talán jobb tanácsot is tudok adni, feltéve, ha érdekel!
Sorstársként mondom, az egyetlen esélyünk, ha megműttetjük az agyunkat. Több pszichológusnál is voltam már, az egyik rendes volt, csak szívinfarktust kapott (remélem nem tőlem), de egyszerűen nem megy.
Megtehetném, hogy odamegyek és leutánzom a csajozós haver viselkedését, de nem lenne tökéletes, ami miatt balf@szságot kommunikálnék nonverbálisan, ami miatt hiába mondtam szó szerint ugyanazt, a csaj elküldene, ami miatt még rosszabbul érezném magam.
És az eszemmel tényleg tudom, hogy a külső habár számít, de annyit nem, amennyit ne lehetne leküzdeni fellépéssel és magabiztossággal, de az eszemmel azt is tudom, hogy van olyan rutinfeladat, ami megy, mint a biciklizés vagy az autóvezetés és van olyan rutinfeladat, ami nem megy, mint a gördeszkázás. Nálam a csajozás is ilyen. Még mikor seggrészegre ittam magam se tudtak feloldódni a gátlások. Mindig agyalok valamin és ezzel teszek tönkre mindent, de nem tudok másképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!