Lányok nektek tetszene ha, egy srác gitárral elétek áll és elénekelné Ed Sheeran Kiss me című dalát?
Figyelt kérdés
És most nem úgy értem, hogy attól függ milyen a hangod :D
Szóval hatásos lenne?
2014. máj. 19. 19:34
11/27 anonim válasza:
Nagyon tetszene,nem érdekelne hogy milyen hangja van az illetőnek.
Annyira szép gesztus és romantikus.
12/27 A kérdező kommentje:
Köszi azért választottam ezt a számot mert szereti ed sheerant
2014. máj. 19. 19:42
13/27 Költőnő? válasza:
Hát a papa roach nem vmi romantikus zenekar xd
nightwish?
V konkrét dalnak a my immortal ?:)
14/27 anonim válasza:
Mivel en magam vagyok az antiromantika, nem orulnek neki. Szoval ez nagyon erosen szemelyfuggo.
15/27 A kérdező kommentje:
Rendben vagy másik választás megállok előttük a BMW-vel és maxratekerve a zenét kikiabálok érte, hogy üljön be a kocsiba? Ez a két lehetőség van de ez nem én lennék :D
2014. máj. 19. 19:48
16/27 anonim válasza:
Szerintem is hatásos lenne, bár attól is függ, hogy a lány mennyire romantikus alkat(van aki ezt már nyálasnak találja) A gitár viszont nyerő, én azt is imádom, ha valaki egyáltalán tud rajta játszani, nem is kell énekelni hozzá :D
17/27 A kérdező kommentje:
Rendben köszi :D
2014. máj. 19. 20:07
18/27 anonim válasza:
Nem vagyok nyálas romantikus, de én nagyon tudnék örülni, már csak Ed Sheeran és persze a szándék miatt is.
egyébként ez is szép szám lenne:
https://www.youtube.com/watch?v=UrIiLvg58SY
(21/l)
19/27 A kérdező kommentje:
Ez se rossz :D De maradok Ed Sheerannal őt ismeri :D
2014. máj. 19. 21:18
20/27 anonim válasza:
Inkább azt hogy : Ennek a kislánynak szőrös a p....ja. Ez magyar népdal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!