Ha egy srác nem aznap, vagy másnap válaszol az üzenetemre, pedig még aznap látta, mikor küldtem, én is csináljam azt, amit ő, tehát 3-4 nap múlva írjak csak vissza?
Az élet nagy problémái.
És az ilyenekből lesz a jövő generációja... :D
# 1 Te is itt csövelsz, szóval csitu Géniuszkám! :D
# 2 Megtenném, de mostanában nincs rá lehetőségem, se neki ideje.
# 3 Kib-szott logika. Postagalamb! (Y)
# 4 Az lesz lehet a vége, sőt...
# 5 Azzal foglalkozok, amivel akarok. Közöd? Szoktam mással is, képzeld! :D Nem kötelező válaszolni rá. :)
Ne, ha 3-4 nap mulva ir csak vissza, akkor gondolkozik, hogy akar-e tőled bármit is, még nem döntött, de talán kategóriában vagy, elvesziteni se akar.Szerintem ha nem is rögtön irnék vissza, de pl. aznap, és mindig valamiról kikérném a véleményét, tapasztalatát, segitségét, hogy érdeklődjön utánam..de ciki egy helyzet..de azért, előbb utóbb léptesd a kapcsolatotokat előrébb és hivd el egy randira, ha az alól is kitér hagyd békén.
Mert ha nem akarnád kifogni mindenáron, akkor én valószinű nem is irnék rá, mert normális kapcsolatban, ha én ráirok a barátomra, ahogy tud rögtön válaszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!