Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex után fáj ott lent. Rendszeresen használunk síkosítót a párommal, de másnap vagy még aznap mindig fáj az első szex után lent kívül-belül. Túl durva lenne? Mi lehet a probléma? Vagy ez mindenkinél szokott lenni?
Figyelt kérdés
2013. okt. 20. 00:02
2/9 anonim válasza:
Olyan nyeszlettek lettek a nők,régen jól meglehetett erőszakolni őket,manapság csak hozzásimítod a brét azt ömlik a vér.
3/9 anonim válasza:
Szerintem lelki probléma áll a háttérben.
4/9 anonim válasza:
Szedsz fogamzásgátlót? Az elvékonyítja és kiszárítja a nyálkahártyát.
5/9 anonim válasza:
nekem a síkosító miatt szokott érzékenyebb lenni, s ha a partnerem bedurvul kicsit akkor mintha sértené a hüvelyfalam
6/9 anonim válasza:
azért a nemedet leírhattad volna, a hülyébbek nem értik meg...
7/9 anonim válasza:
Nem szabadna hogy fajjon, lehet nem vagy elegge felizgulva vagy kicsit durva a partnered. Menj el nogyogyaszhoz lehet valami gyulladasod van a hatterben, nezesd meg, magad, vagy lehet egy mehszajsebed vagy barmi..egy cisztad.. valoszinu nincs semmi gondod, de en elmennek es megvizsgaltatnam magam, neha meg panaszmentesen is erdemes elmenni egy nogyogyaszhoz ellenorzesre.
8/9 anonim válasza:
Nekem egy ido utan hozzaszokott, de eleinte nekem is mindig fajt. Kb 20-25 alkalom utan jobb volt, talan en is jobban nedvesedtem, mert mar el tudtam magam engedni, igazan elvezni a szexet...
9/9 anonim válasza:
8. vagyok, en is azt gondoltam hogy beteg vagyok, minden ok volt. Magatol elmult. Mondjuk a mostani patammol nem hasznalunk ovszert, igy az se dorzsol ki.
Picit szokott a bemenetnel amugy serulni a bor, hat lehet tenyleg nyeszlettek vagyunk, de ez mar nem faj annyira hogy nem birnam ki, szex kozben eszre se veszem, csak utans...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!