Lányok nektek tetszene ha, egy srác gitárral elétek áll és elénekelné Ed Sheeran Kiss me című dalát?
Figyelt kérdés
És most nem úgy értem, hogy attól függ milyen a hangod :D
Szóval hatásos lenne?
2014. máj. 19. 19:34
1/27 anonim válasza:
Miért nem a Clashtől énekel nekem valamit?
2/27 anonim válasza:
en szerintem ott halnek meg
jesus milyen aranyos lenne mar :D
igen hatasos lenne, foleg ha tetszik a srac :)
4/27 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy ismeri a The Clash-t ha arra gondolsz. igazából én sem annyira ismerem :) Második köszi ^^ Nőjön az önbizalmam :D
2014. máj. 19. 19:38
5/27 anonim válasza:
Igen, de persze csak akkor, ha tetszik a sràc;)
6/27 A kérdező kommentje:
Nyálas :D most persze akkor te mit ajánlanál? :) papa roach no matther wath? vagy a nyálasságon a szövegre gondolsz vagy az egész szám? :)
2014. máj. 19. 19:39
7/27 A kérdező kommentje:
Persze, van rá sansz, hogy tetszek neki ^^
2014. máj. 19. 19:40
8/27 anonim válasza:
Szóval te vagy a fiú, aki énekelne?
Ha nekem énekelnének, akkor azok a testrészeim, amiknek ilyenkor el kéne olvadniuk, tényleg olyanok lennének, mint a napon hagyott csoki *-*
Én elájulnék a meghatottságtól. Egyébként meg nem érdekelne, milyen a hangja az illetőnek. Ha nem tetszik a srác, még akkor is örülnék. De azért nem mindenki van így ezzel, úgyhogy csak óvatosan :D
9/27 anonim válasza:
Az engem nem izgat, hogy te vagy ő ismeri-e. Én ismerem, és jobban szeretem, mint Sheerant. :) Ez egy általánosító kérdés volt, úgyhogy a saját véleményemet írtam le.
10/27 anonim válasza:
Ismerned kell annyira,hogy tudd mit szólna hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!