Mit jelent az, ha egy srác azt mondja, hogy "tart tőlem"?
Figyelt kérdés
Annyit érdemes tudni háttérként, hogy a srác az a tipikus haverokkal arcoskodó, de velem kedves, rendes, érdeklődő típus, jóképű, szóval kb. bárkit megkaphatna.
Engem is csinosnak mondanak és értelmes vagyok, ő válogatott sportoló, én egyetemista, sok mindenben eltérünk egymástól.
Mi lehet az oka annak, hogy "tart tőlem"? Gondoltam arra, hogy tisztában van vele, hogy nem vagyok könnyen kapható típusú lány, de ettől még nem tartana tőlem, nincs hatalmas szám vele stb., szóval nem értem. Fiúk, ti mikor mondjátok ezt egy lánynak?
20L 21F
2014. máj. 18. 21:41
1/4 anonim válasza:
Bőrszerkóban randiztatok? Dominának tetszik lenni?
2/4 anonim válasza:
Én így mondom el a csajnak ha nem tetszik.bocsi
3/4 anonim válasza:
Nehogy már azt hidd, hogy azért tart tőled, mert nem vagy "könnyenkapható" ...és azt se hidd, hogy ez valami előny.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem gondolom, hogy előny lenne... viszont utóbbi időben én egyáltalán nem kerestem őt (volt okom rá), de ő állandóan irogat, meg találkákra hív. Szóval nem hinném, hogy ő így utasít el, főleg, hogy az elejétől kezdve ő környékezett meg engem
2014. máj. 18. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!