Fiúk! Le szoktátok szólítani a lányokat az utcán? Eddig nem volt sok önbizalmam, de az utóbbi időbe úgy érzem, hogy tényleg szép vagyok és visszanyertem az önbizalmam. De miért nem szólít le senki?
Vagy manapság már nem is szokták a fiúk leszólítani a lányokat?
16/L
Nem tartok tőle, csak az értelmetlen privátokra egyszerűen nem válaszolok.
Arra a privátra amit 2-es írt azért itt válaszoltam, mert nem csak neki szólhat. Hanem mindenkinek akit érdekel
Valóban mindenkit érdekel, hogy sehova se jársz el ^^
Vagy buta vagy és azt hiszed, érdekelt információ a válaszod, vagy hazudsz, mert nem akarod felfedni azt a nevet, amit egy anonim oldalon használsz:O
Juj, megtudja a nickneved :D
Ha ennyire nyitott vagy, akkor segítsen neked a harapós ló.
A legtöbb nő nem vevő az utcán leszólításra. Azért van valaki az utcán, mert megy valamerre, senki nem akar zavarni senkit, másrészt meg aki akar is, egy idő után rájön, hogy a nők nem vevőek erre.
Engem egyébként néha leszólítanak az utcán, de leginkább egyetemisták az egyetem környékén.
én szoktam.
nagyon sok ember szarul csinálja, nem tanul a hibájából és bénák.
a másik meg hogy írjátok h 10-ből 1 vevő erre. azért mert gyök vagy.... viszont még sztem azért az 1-ért is megéri leszólítani 1 óra alatt 10-et, sztem igazán nem nagy valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!