lassan 1 éve hogy szakítottam. Én léptem ki a kapcsolatból mert nagyon egyoldalú volt. Nem bántam meg a tettem, de nem gondoltam h 1 év elteltével sem vett észre egyetlen lány sem, pedig nyitott vagyok mindenki felé, persze van némi ideál de a belső és külső értékek ki kell hogy egészítsék egymást.
Barátok ismerősök azt mondják nem velem van a baj, akkor mégis mi a baj?
Ha vannak barátaid akkor már nem lehetsz magányos, mindössze még nem találtál újabb lányt, majd fogsz.
2014. máj. 17. 22:27
2/7 anonim válasza:
Vannak barátaid? Van családod? Egészséges vagy? Akkor hagyd abba a sírást és értékeld azt a sokat amid van és ne szomorkodj, azért a kevésért, amid nincsen. Inkább tegyél azért, hogy az is meglegyen. Önsajnálatból még senki nem vitte semmire.
2014. máj. 17. 22:30
3/7 A kérdező kommentje:
én igyekszem, egész nap nincs semmi problémám elfoglalom magam suli munka haverok stb, de este mikor beszorul az ember a 4 fal közé a saját gondolataival, és csak kattog az agya hogy nincs kihez bújni nincs kit szeretni mint társat az iszonyú érzés. Ez az érzés 2-3 hónapja tört rám és nem tudok tőle szabadulni...
2014. máj. 17. 22:34
4/7 anonim válasza:
Nekem sajnos 3 éve nincs csajom. Megoldható olyan lányokkal akik mai nyelven: "r+bancok". Szerezz ilyeneket akik rád vannak szállva pár évig elvagy úgy hidd el nekem és élvezetesebb
2014. máj. 17. 22:35
5/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem csak a szex vonz hanem az érzelmi része is fontos lenne a dolognak.
2014. máj. 17. 22:41
6/7 anonim válasza:
te romantikus alkat vagy? nekem úgy tűnik:)) és ez nagyon ritka dolog! Én szivesen ismerkednék veled ha van kedved:) 17/L
2014. máj. 17. 23:53
7/7 anonim válasza:
1 éve? Ó, kis kezdő...majd 4-5 év barátnőmentesség után néznélek meg :D 1 év az semmi se, van aki 8-10 évig is szingli marad.
A legjobb módszer az, ha megszereted az egyedüllétet, ilyenformán nem fog nyomasztani az ha nincs senkid, és mégis jól tudod érezni magad. Fel kell ismerned, nem a párkapcsolat a boldogság egyetlen forrása (bármennyire is ezt képzelik a nők), csak lelned kell olyasmit ami kitölti az arra szánt időt, és meglátod, nem fog hiányozni egy nő se :) én így csinálom nekem be is vált, fszom se fog szenvedni a sok felszínes pénzéhes 3,14csával :@
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!