Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Megöl a magány, hol ismerkedje...

Megöl a magány, hol ismerkedjek? Bármit írtok egyik sem jó nekem, de így meg lassan felemészt a magány. Szeretnék boldog lenni! F

Figyelt kérdés
Barátnő, barát, szinte bármilyen kapcsolatnak örülnék már, elsősorban lányokkal. Soha nem volt igaz barátom sem kapcsolatom, soha az életben. Az internetes ismerkedéshez nincs már türelmem.

2014. márc. 17. 19:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
25 évesen ugyanebben a cipőben járok. A barátnőim családos-gyerekes nők, én meg itthon senyvedek, vagy dolgozok. :S
2014. márc. 17. 19:22
 2/12 anonim ***** válasza:

Bulik, flashmobok, bárok, konditermek, kocka-találkozók (pl szerepjátékosok vagy wowosok találkozója, vagy animecon meg ilyesmik), tanfolyamok, munkahely/suli, tüntetések, fesztiválok, koncertek, felvonulások, kocsmák, könyvtárak, boltok.

Egyikben sem találsz senkit, akit leszólítanál? Biztos van, aki beszélgetne veled, ne add fel. ;) És ne haszkurászd betegesen, csak várd meg, amíg eljön magától. De persze azért rásegíthetsz azzal, hogy nem csak otthon gubbasztasz. ;)

2014. márc. 17. 19:23
 3/12 A kérdező kommentje:

#1 - Én 23 évesen. Néha végignézek a régi osztálytársaimon Facebookon, élik az életüket, többen megházasodtak, velem meg nem történt semmi sem, csak az idő repül.

#2 - Bulizni és bárokba nem járok, nem is igazán folgalkoztat a bulizás. Konditerembe én be nem merném tenni a lábam, nem vagyok a gyúrósok közé való. Akkora kocka nem vagyok, játszani egyátalán nem játszom, már a con szótól is rosszul vagyok. Semmilyen tanfolyamra nem járok, ha meg igen, nem mernék megszólítani senkit, akár mint sok más helyen. Egész nyáron kerestem a közeli ingyenes koncerteket, semmi nem lett soha. Engem nem szólítanak meg én meg félek beszélgetést kezdeményezni. Sokat szoktam gyalogolni, de ott sem jött még össze semmi. Nyári napokon a gyaloglás melett néha megpihenek egy-egy téren, de szintén semmi.

Egyszerűen nálam minden létező ismerkedési mód kiesik, mindre van valami kifogásom, de egyedül meg nagyon rossz. Sajnos nem tudok nem az ismerkedésre gondolni, mert már annyira vágyom valakire.

2014. márc. 17. 19:35
 4/12 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Ha gondolod, írj.
2014. márc. 17. 19:38
 5/12 A kérdező kommentje:

#4 - "Az internetes ismerkedéshez nincs már türelmem."

Nagyon magányos vagyok, az internetes ismerkedés, beszélgetéssel semmi sem változik, számomra már nagyon unalmasak. Méhány infó és képcsere után találkozni meg senki nem akar, gyanítom te sem. Így inkább nem írok.

2014. márc. 17. 19:43
 6/12 anonim ***** válasza:

Regisztrálj a tancpartner.hu-ra, találsz egy partnert, utána irány egy tánciskola.

Ott nemhogy beszélgetni lehet, de kötelező "megölelni" is a lányt :)

2014. márc. 17. 19:50
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem érdekel a tánc pedig nem hangzik rosszul. (Érdekesség: Ha valaki tudja hol lakik Valamokka, akkor tudja melyik város közelében lakok én.)
2014. márc. 17. 19:53
 8/12 anonim ***** válasza:
Te figyelsz engem? :D
2014. márc. 17. 19:59
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem, csak a várost, mint kulcsszavat :D
2014. márc. 17. 20:04
 10/12 anonim ***** válasza:

1. és 4. vagyok.

így, hogy semmit nem írsz magadról, nyilván nem bólintok rá egy találkozása, lehet, hogy az ország másik felében laksz.

De jól van, akkor további sikeres ismerkedést.

2014. márc. 17. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!