Érett tizenéves fiúk vannak még?
Az egy művelt lány, fuj
Igen különc vagy de jó értelemben
Velem is ez volt
17/F
Basszus! Manapság már mindneki koraérett? Nem rád gondoltam kedves Kérdező, csak gyorsba átnyálaztam a többi kommentelő válaszát is....hiba volt. Egyébként te vagy az első 14 éves kérdező, aki két mondatot le tudott írni helyesen. Ez mindenképp jó pont lenne nálam, szóval fel a fejjel. Én a helyedben nem akarnék kapcsolatot, mert nagyon kicsi az esélye annak, hogy veled hasonló gondolkodású, érett emberrel futsz össze, és egy rossz tapasztalat miatt nagyon is megváltozhatsz. No meg nem is biztos, hogy az vagy, csak azt állítod. Az is lehet, hogy csak a körülötted lévők speciálisak (magyarul idióták).
Gyakorin meg pláne ne akarj ismerkedni. Beteg itt mindenki, beleértve magamat is.
Maradj ilyennek, és biztosan jön egyszer, nem elsőre lehet csak sok évek múltán, egy rendes srác, akivel majd minden klappolni fog.
17/f
Én szerintem viszonylag érett vagyok, de nem hiszem hogy az a fajta, amit te keresel.
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!