Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A szakítás után lévő lányoknál...

A szakítás után lévő lányoknál mennyi idő után szabad a pálya?

Figyelt kérdés
2014. máj. 16. 01:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

a külsőség nem minden, jól írja az utolsó.

egyénfüggő, hogy kinél mennyi idő kell, meg a körülményeken is sok múlik, szóval ezt így elég nehéz megmondani. mondanám, hogy hónapok biztosan, de nem ismerem se őt se a helyzetet.

max visszautasít...

2014. máj. 16. 02:42
 12/16 anonim ***** válasza:

Azonnal. Ne várj, mert más elkapkodja előled... Ne nyomulj rá erőszakosan egyből, csak legyél ott amikor meg kell vigasztalni és ilyenek. De vigyázz, ne csússz át a barátzónába sem, ügyesen kell!

De ne késlekedj

2014. máj. 16. 10:09
 13/16 anonim ***** válasza:
fél év a tisztulási idő általában. ez aranyszabály, tartsd be.
2014. máj. 16. 17:47
 14/16 A kérdező kommentje:
Akkor sem értem. Én két hét alatt túltettem magam a négy éves kapcsolatomon.
2014. máj. 16. 20:00
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem a többségnél egész hamar: jó bepótolni a hiányt, ami a szakítás után lett.
2014. máj. 17. 11:04
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha már volt egy 4 eves kapcsolatod, tudhatnad, hogy mindenki mas, mashogy dolgozzak fel a dolgokat. En egy fel eves kapcsolatot sirattam majdnem egy evig...
2014. máj. 17. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!