A szakítás után lévő lányoknál mennyi idő után szabad a pálya?
Figyelt kérdés
2014. máj. 16. 01:32
1/16 A kérdező kommentje:
Mondjuk elég rosszul fogalmaztam meg a kérdést, mert inkább az lenne a lényege, hogy milyen úton-módon lehet rávenni egy lányt ilyenkor randira?
2014. máj. 16. 01:40
2/16 anonim válasza:
Ha a jelölted durván szerelmes és a nagy ő rakta ki, akkor várhatsz egy darabig.
3/16 anonim válasza:
Attól függ, ha a lány szakított, és már nem kötődik érzelmileg, akkor akár 1-2 hét múlva is nyugodtan. Ha még érez valamit, akkor ott peched van.
4/16 A kérdező kommentje:
Csak tudnám, hogy mi értelme bánkódni egy olyan után, aki már úgysem megy vissza hozzá? Pláne, hogy semmi extra nem volt a csávóban.
Erre itt lennék neki én, aztán elutasít. Aztán később meg miattam bánkódik majd, vagy mi lesz? Keresni biztos nem fog, mert hát ugyebár a büszkeség...
2014. máj. 16. 01:56
5/16 anonim válasza:
Tök mindegy, van e értelme, vagy nem, ott vagy e neki, vagy nem, ezt nem az agyunk dönti el, nyilván nem azért csináljuk, mert nekünk jó. Nálam ilyenkor nincs esélyecúj pasinak 1-2 hónapig.
6/16 A kérdező kommentje:
Várni rá meg olyan kutya dolog, nem?
2014. máj. 16. 02:00
7/16 anonim válasza:
Amúgy miért bánkódna utánad? Jártatok? Nem. Ès ha elutasított, nyilván azért, mert most nem akar senkit.
8/16 anonim válasza:
Én rengeteget vártam pasikra, eredménytelenül, szóval nem tudom neked nyugodt szívvel mondani, hogy igen, várj rá.
9/16 A kérdező kommentje:
Egyrészről: Szép csaj, de nem az, akiért sorban állnak.
Másrészről: Nagyképűség és elfogultság nélkül mondhatom, hogy én sokkal jobban nézek ki, mint a pasija. Ezért bánkódhatna, ha ilyen könnyen ellökne magától.
2014. máj. 16. 02:05
10/16 anonim válasza:
Jajj, ne legyél már felszínes. Én egy csúnyácska pasiért fél évet bőgtem, mert emberileg olyan volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!