Hogyan tudok lerázni egy lányt, hogy ne sértsem meg?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy van egy lány aki nagyon rám van tapadva.Helyes,szép,okos csak valahogy az én részemről nem működik a kémia.A helyzetet nehezíti az,hogy ugyan abba a suliba járunk,egy busszal és egy buli során meg is csókoltam "véletlenül".Nem akarom megbántani és azt,hogy soha többé ne szóljon hozzám de ez a kapcsolat részemről csak barátság lehet.
19 éves fiú.
2014. máj. 7. 20:43
2/4 anonim válasza:
Nehéz eset,mert így is úgy is rosszul fog esni neki, de esetleg elmondhatnád őszintén,h csak barátilag állsz hozzá, nem tudnál többet érzeni iránta és az ilyet nem kell erőltetni.
4/4 anonim válasza:
Én így csináltam a hasonló helyzetemkor:
Én a lányhoz:
- Eszti nem akarlak megbántani,
és nem is akarom összetörni a
szívedet, de én már rég óta sze-
relmes vagyok egy lányba akit
tényleg szeretek... ...
TAKARODJ INNEN ESZTEEER B@ZMEEG !!!!
(JÓ kicsit KEDVESEBB VOLTAM VELE.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!