Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek igazat mondott,...

Szerintetek igazat mondott, vagy csak így akart lerázni?

Figyelt kérdés
Badoo-n elkezdtem levelezni valakivel, 26 éves nő vagyok, ő 28. Az elején nem nagyon érdeklődtem iránta, inkább csak ő irogatott. Majd elkezdtünk levelezni, időközben megtetszett nem is kicsit :) Azt írta, nem szexet akar, komoly kapcsolatot és feleséget keres. Minden nap azzal jött, hogy biztos sok férfivel levelezek,mert jól nézek ki stb... és, hogy neki semmi esélye. Azt gondolja rólam, biztos én csak szexet keresek... pedig nincs rá oka, nincs fenn olyan képem. Majd teljesen megsértődött rám, legalábbis úgy tűnt, azt mondta azért nem ír, mert biztos egész nap férfiakkal csetelek,mert sokat vagyok a badoon... biztosan találtam már valakit. És ennyi! Nem beszélünk! Vagy ennyire hülye, vagy a szövege nem volt igaz és csak szórakozni akart, csak nálam nem jött be, vagy mire gondoltok?
2014. jan. 16. 20:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
az ilyen embereket kerüld. még nem is jártok, és már féltékenységi jeleneteket rendez? jó ég...
2014. jan. 16. 21:00
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát... bár nem ismerem az illetőt, de:

"komoly kapcsolatot és feleséget keres" - én azt gondolom, hogy ezt így nem lehet előre eldönteni. Szerintem az a normális, ha két ember megismerkedik szépen, járnak, kiderül, hogy összeillenek-e, és aztán ha minden stimmel, akkor lehet házasságban gondolkodni. De feleséget "keresni" - szerintem - nem lehet.

"neki semmi esélye" - önértékelési zavar

"biztos egész nap férfiakkal csetelek" - beteges féltékenység

Nekem ezek már mind figyelmeztető jelek lennének, hogy ne akarjak megismerkedni az illetővel. Valószínűnek tartom, hogy ő már túlzottan beleélte magát, fejben már kisajátított, anélkül, hogy egyáltalán találkoztatok volna. Hidd el, nem lett volna ebből "normális" kapcsolat. Örülj neki, hogy megszabadultál tőle!

2014. jan. 16. 21:03
 3/6 anonim ***** válasza:
amit el akart érni, elérte ;)
2014. jan. 16. 21:03
 4/6 A kérdező kommentje:

Hát kár, mert amúgy tetszik nagyon :))

Lehet, hogy az életben is ilyen betegesen féltékeny pfffff nem normális, az biztos...

2014. jan. 16. 21:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát... te se nagyon ismerkedj akkor neten... bocs, de az, hogy "tetszik", baromira kevés. A netes ismerkedéshez nem árt némi emberismeret, mert nagyon csúnya dolgokba futhatsz bele, ha ez hiányzik!
2014. jan. 16. 21:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Elsőnèl a pont, nem teljesen komplett a pali...
2014. jan. 16. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!