Lányok lenne kedvetek találkozni egy mások által csúnyának mondott fiúval?
ne akard beadni nekem ezt, tapasztaltam már dolgokat....és amit az uccsó irt..úgy ahogy van az egész 1 paraszt vakítás.
boccs, de ez van.
ha az én helyemben lennél te is ezt éreznéd, látnád, tudnád, de mivel NEM VAGY A HELYEMBEN....
EZ OLYAN MINTHA JÓLLAKOTTAN BESZÉLNÉL AZ ÉHEZÉSRŐL!!!
BOCCS
"EZ OLYAN MINTHA JÓLLAKOTTAN BESZÉLNÉL AZ ÉHEZÉSRŐL!!!"
Ez nagy igazság de nem fogják felfogni. Egy fiatal nő bárkit megkaphat. Jó dolgukban azt sem tudják mi a magány, mi a munka, mi a kötelesség, mi az amikor a dolgok nem maguktól hullanak az ember ölébe. Ezeknek hiába beszélsz ilyenekről.
ezért írtam direkt ki azt, hogy csúnya vagyok.
egy szép lánynak nem kellenek csúnya fiúk, de egy kevésbé szép lány tudja, hogy mit érezhet 1 csúnya fiú.
a kettő ég és föld.
"egy szép lánynak nem kellenek csúnya fiúk, de egy kevésbé szép lány tudja, hogy mit érezhet 1 csúnya fiú."
Ugyanúgy nem tudja, mert a csúnya lányoknak is van esélyük bepasizni, de a csúnya fiúknak becsajozni nincs.
# 9
tökéletesen igazad van.
de akkor mit csináljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!