A kevésbé szépnek mondott lányok miért csak a
tökéleteset keresik?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy férfiszépség, szép csajoknak, vékony csajoknak nem jövök be. Oké mondom megpróbálkozok a kevésbé szépnek mondottaknál, hát nekik se jövök be, elbeszélgettem ezekkel a lányokkal aztán végülis arra kellett rájönnöm, hogy ők is a top pasikat keresik, mint a szépek, akiknél ez mondjuk jogos. Miért is?
Mindenki a tökéleteset keresi. Ez így van rendjén?
2013. dec. 13. 19:05
2/13 anonim válasza:
*! :D
3/13 anonim válasza:
234 quadrilliomodik ilyen kérdés. Azért mert lányok és megtehetik, ennyi.
4/13 anonim válasza:
nagyon szomorú lennék, ha kiderülne, hogy a párom azért van velem, mert lejjebb adta :'D
2013. dec. 13. 19:07
5/13 anonim válasza:
Van, aki meg ronda és szép barátnője van. Szerencse kérdése is, meg mondjuk tapasztalatom szerint, azt utálják legjobban a csajok, amikor valaki pofátlanul csajozni akar. Nem az a módja a csajozásnak, hogy eldöntöm, hogy ma este becsajozok, hanem, amikor adott a lehetőség és kölcsönös a szimpátia akkor lépek. Amúgy sokan azzal rontják el, hogy mielőtt ez a szimpátia létrejöhetne már bepróbálkoznak és akkor sutty már le is vannak húzva a klotyón.
2013. dec. 13. 19:09
6/13 anonim válasza:
Hát az, hogy egyes lányoknak mi a tökéletes arról ehet vitatkozni... mert nekem a 2 legjobb barátnőm mindig olyan pasik után nyáladzott ami a másik kettőnek nem kellett. Még véletlenül sem ugyanazt találtuk szépnek. Ami az egyik barátnőmnek főnyeremény volt, az nálam nem nyert volna bebocsátást. És fordítva. Mindig röhögtünk egymáson, hogy hogy lehet a másikunknak ilyen "csúnya" pasija... de hát ez van, mindenkinek más a tökély.
7/13 anonim válasza:
Mert senkinek nem kell egy picsogó, "olyan ronda vagyok" pasi, aki arra és képtelen, hogy legalább az egyik tokájától megszabaduljon, vagy olvasson egy kis Tolsztojt. Dettó ugyan ez a lányoknál.
Te beérnéd a szakadt Trabanttal, ha egy Mercedest is kaphatnál? Hiába írod, hogy a belső karosszéria a lényeg, én, mint amatőr magatartás és emocionalitás kutató átlátok az embereken.
8/13 anonim válasza:
Én nem keresem a tökéletest. És mégis megtaláltam. :) Ha szeretsz valakit az tökéletes vagy még jobb. A szerelmet keressük nem az alfahímet. :)) Legalábbis mifelénk így van.
2013. dec. 13. 19:11
9/13 anonim válasza:
Se nő, se férfi nem keres úgy szerintem normális esetben, hogy na most rondábbat keresek.
Ha valakihez vonzódom (főleg ha szerelmes vagyok) akkor őt nagyon is jónak látom. Volt már olyan barátom, akire azt mondták a barátnőim, hogy ronda. De én nem értettem, hogy miért, mert nagyon helyesnek láttam, és örültem, hogy pont én tetszem neki.
Ha te így állsz hozzá a párkereséshez, ahogy leírtad, akkor valószínűleg azért nem jön össze, mert érzik, hogy fura vagy.
2013. dec. 13. 19:12
10/13 anonim válasza:
Te bármelyik lánnyal járnál vagy csak azzal, akinek szimpatikusak mondjuk a vonásai?
Nem lehet azt mondani, hogy ennek vagy annak tetszenem kell, mert egy szinten van velem vagy az én szintem alatt, "nálam úgyse kaphat meg jobbat", neki ez jutott, fogadja el. Aki nem vonz, ahhoz én pl. nem is tudnék hozzáérni se, hazudni se, hogy tetszik. Ez van, mindenkinek más az ízlése. Hogy nem pont te kellesz nekik, attól még nem biztos, hogy a "top pasik" kellenek nekik, meg egyébként is, nekik valószínűleg nem az a "top", amit te annak tartasz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!