Hogyan lehet szépen lerázni egy lányt?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék bunkó lenni vele, mert amúgy jófej, de azt hiszem eléggé nyomul. Voltam már ilyen helyzetben(2x), azokat úgy oldottam meg, hogy minden kontaktot megszakítottam az illetővel, csak úgy egyik napról a másikra. Nem tudtam hogy mit csináljak, ahogy most se. Szeretném valami humánusabb módszerrel lerendezni a helyzetet... Ötletek?2013. jún. 17. 10:14
1/6 anonim válasza:
A leghumánusabb, hogy megbeszéled vele ...!
:/
Ennyit szerintem érdemelne, és nem olcsó kifogásokat keresel ... :/
Ha őszinte vagy, csak nem bántod meg, mintsem hazudozol ...
3/6 anonim válasza:
mit értesz az alatt hogy eléggé nyomul?
4/6 A kérdező kommentje:
Azt értem, hogy célozgat rá hogy bejövök neki. Vagy nem is tudom, hogy fogalmazzam meg. Valahogy érezteti. Pl. facebookon a legváratlanabb dolgokkal rámír, meg akkor ilyeneket mond hogy: veled álmodtam, jöhetne már a szőke herceg(szőke vagyok), stb. Akkor elhívogat helyekre, próbál mindig a közelemben lenni, stb.
Tehát konkrétan nem mondta, csak érezteti. Így értem hogy nyomul.
2013. jún. 17. 10:57
5/6 anonim válasza:
elég nehéz ezt humánus módon intézni, szerintem is beszélned kellene vele, hogy neked nem jön be
6/6 anonim válasza:
Miért nem adsz neki esélyt egyébként? Mi nem jó benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!