Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok! Volt már mániákus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Volt már mániákus rajongótok? Hogy sikerült lerázni?

Figyelt kérdés
2013. máj. 26. 15:22
 1/10 anonim ***** válasza:
Elköltöztem másik városba. Idővel abbahagyta a zaklatást.
2013. máj. 26. 15:25
 2/10 anonim ***** válasza:

kifejtenéd,hogy ez mit jelent? miben mániákus?

hogy rajongo? ez nem teljesen világos,sztároknak szokott ilyen lenni

2013. máj. 26. 15:25
 3/10 anonim ***** válasza:
volt olyan h allandoan ramirt a gyerek, aztán toroltem magam facebookrol:P
2013. máj. 26. 15:28
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Elköltöztem egy távoli csillagrendszerbe egy víz alatti, katonailag védett bázisra.
2013. máj. 26. 15:32
 5/10 A kérdező kommentje:
Csoporttársam a suliba. Folyton bámul rám meredten, ha ránézek meg elmosolyodik amolyan beteg módon. Mindig a közelembe akar lenni. Én direkt kerülöm a tekintetét már és nem szólok hozzá ha kérdez úgy válaszolok, hogy rá se nézek és 1-2 szóba. Vizsgaidőszak előtti utolsó héten folyton szomorú volt meg ideges és rám is dühösen nézett, mint aki azon van ki, hogy nem láthat egész nyáron. Elmentünk vizsgázni múlt héten ültünk kint a folyosón és beszéltünk többet ki, hogy tölti a nyarat. Én mondtam, hogy a barátommal megyünk külföldre. Szinte rám förmedt, hogy neked van barátod??? utána meg megint ideges volt és csapkodott, hogy ő nem tudja a tételeket, pedig alapból nagyon csendes. Olyan betegül tud bámulni, hogy komolyan irtózok és picit félek is tőle.
2013. máj. 26. 15:36
 6/10 anonim ***** válasza:
55%

Letiltottam mindenhonnan, hálistennek ez elég volt, nem volt olyan vészes.

De ez amit leírtál ez durva. De igyekezz vele továbbra se beszélni, hátha az elég lesz...

2013. máj. 26. 15:49
 7/10 anonim ***** válasza:

szerintem meg kérdező eltulzod az egészet,ahogy a legtöbb nő az ilyet...miért kell ezt igy felfujni? azt,hogy vélhetően tetszel egy fiunak....bezzeg ha ő is tetszene neked nem irkálnál ilyeneket rola,illetve neked,hogy esne ha te neked tetszene egy fiu és ő ezért mániákus rajongonak,hülyének tartana?

ahelyett,hogy vádaskodsz, nyisd ki a kicsi szád és beszélj vele

2013. máj. 26. 16:16
 8/10 anonim ***** válasza:

Jó, de azért nem kell idegbajosnak lenni, mert van fiúja.

Ha nem érti meg, hogy van párod, akkor egy jó nagyot a szeme alá(olyan 10 kilópondos-at), vagy tökön kell rúgni.

Vagy kendd be szarral a ceruzája végét! De mindenképp beszélj előtte vele.

2013. máj. 26. 16:31
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem egy nyaramba telt mire leráztam. Milliószor kellett a tudtára adnom hogy nem lesz semmi köztünk és egy idő után feladta.
2013. máj. 26. 16:47
 10/10 anonim ***** válasza:
Két éve kezdtem vonattal járni, így megismertem egy elég csúnya és nem túl megnyerő személyiségű srácot. Közben barátom volt, de nagyon kezdett rám kattanni így mivel egyre jobban húzta az agyam letiltottam. De élőben egyfolytában bámult továbbra is pl.: leszállok a vonatról erre ő direkt olyan helyre ül, ahol látja, hogyan megyek haza.. Egy idő után megbékéltem és feloldottam, abban a pillanatba be is jelölt..újra beszélgettünk de nagyon nyomult, ilyenkor már leosztottam de ilyenkor csak engem nézett hülyének, hogy csak úgy már miért is ne bámulhasson egy szép lányt?! azóta is le van tiltva, de még mindig elmebetegesen bámul..16/L... bocsi hogy hosszú lett
2013. máj. 26. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!