Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, hogy mutatjátok ki, ha rajongotok a lányért? Hogy hívjátok el?
Figyelt kérdés
köszönöm2012. jún. 2. 11:13
1/5 anonim válasza:
én nem szoktam egy lányért sem rajongani,az az ő dolguk.
2/5 anonim válasza:
Én felhívom magamra a figyelmet, lehetőleg úgy hogy inkább ő vegyen észre. Én ezt úgy csináltam legutóbb hogy egy buliban voltunk egy közös ismerősünknél. Én láttam a lányt tetszett nekem, meg láttam azt is hogy egyedül van mármint csak a barátnőivel. Én először közelebb kerültem hozzá majd felhívtam magamra a figyelmet, aztán odamentem hozzá és elkezdtem vele beszélgetni plusz megkínáltam őt egy itallal. Jól kijöttünk egymással szépen össze is barátkozunk de tulajdonképpen vele nem fogunk járni mert neki már van kiszemeltje és ahogyan megismertem őt rájöttem hogy viselkedésre nem éppen ő az a lány aki nekem tényleg kelleni fog. Ez van próbálkozzál felhívni magadra a figyelmet. Ha egy közterületen látod vagy bármi olyan helyen ahol szinte egyedül van menj oda hozzá és kérdezz tőle valamit, vagy kérj útbaigazítást vagy bármit és beszélgessél vele egy kicsit. Ha mázlid van és nyitott mindenre illetve nem sietős neki akkor ő is nyitottabb lesz veled szemben, és akkor már beindulhat az aminek kell. A lényeg hogy magabiztosnak kéne lenned, és határozottnak.
3/5 anonim válasza:
Szia! Lesz a jövőhéten itt és itt egy koncert. Régen láttam őket. Ha van kedved gyere el te is.
4/5 anonim válasza:
Én megmondtam eddig mindig a szemébe. Szimpatikus vagy, szeretnélek jobban megismerni, leülünk egy kávéra, borra, eljössz velem a ide-oda? ...
5/5 anonim válasza:
Sehogy
A, nem rajongok 1 lányért sem, 1ik se ér annyit
B, úgyis csak a felesleges köröket futom bármelyiknél is szóval feleslegesen inkább nem pazarlom az időmet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!