Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Hogy mutatjátok ki vagy jelzitek valakinek hogy tetszik?
Figyelt kérdés
Hogy mutatjátok ki egy srácnak akit nem ismertek csak látni szoktátok pl suliba, de szimpi és tetszik? Például szemezéssel? Vagy még hogy? Kort is légyszi:)
Előre is köszi!
17/F
2011. nov. 21. 19:26
1/7 anonim válasza:
Hát én nem vagyok az a kezdeményezős típus, de pl azt nem tudom megállni, ha van egy fiú a suliban, akit kicsit közelebbről ismerek (vagyis tudom a nevét, ismerősöm facen és még egy pár dolog) és tetszik, hogy ne nézzem. Szóval én nézek, mosolygok, próbálok a közelébe lenni, azt vagy történik valami vagy nem... :)
3/7 anonim válasza:
Bámuld, mert ha megpróbálsz vele simán szemezni akkor lehet, azt mondja magának biztos csak véletlen, ha viszont, mindig ránézel amikor ő rá, akkor csak leesik neki a tantusz, mosolyogni ne feledj!
4/7 szamóca.. válasza:
sehogy. így izgibb:D
majd ha akar valamit kezdeményez, és ha odajött észreveheti hogy tetszik nekem ha nem küldöm el. sajnos ezek mennek meg a bárányfelhők, én szerencsétlen vagyok ahhoz hogy pasizzak, meg épp kedvem se sok van erőtbefektetni:D
5/7 anonim válasza:
hát én inkább szemezni szoktam azzal aki tetszik, de inkább próbálok vele sokat beszélgetni....
de ha te akarod kimutatni egy lánynak, hogy tetszik akkor szerintem úgy csináld ahogy gondolod...:)
6/7 anonim válasza:
Szamóca ez érdekes így . Én szeretek kezdeményezni de csak akkor ha látom, hogy a lánynak is szimpatikus vagyok. Ha semmi jelet nem ad pl egy mosolyt se akkor úgy veszem le ,hogy nem tetszem a lánynak így hozzá nem is megyek.
7/7 szamóca.. válasza:
tudom:) ebben sosem voltam jó. de azért valahogy mindig kiszúrták eddig azok, akik tetszettek, kitudja hogyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!