Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Ki ez a mániákus lepontozó...

Ki ez a mániákus lepontozó itt az ételek-italok kategóriában?

Figyelt kérdés
Már lassan az agyamra megy, hogy minden hasznos és segítőkész válaszra nyom valaki egy pirosat, mert neki ma nincs kedve a túrós csuszához, és ő inkább pörköltet javasol a kérdezőnek vagy hasonló. Az ilyet nem lehet valahogy kitiltani, moderátornak jelenteni?
2013. máj. 16. 15:05
 1/7 anonim ***** válasza:
91%

A rendszer olyan, hogy aki sokat értékel össze-vissza, annak az értékelése egyre kevesebbet nyom a latba.

Persze ha az is zavar, hogy 100% helyett csak 90-95% a válaszod értékelése, akkor ez nem biztos, hogy meg fog nyugtatni, de igazából túl nagy jelentősége nincs az egésznek.

2013. máj. 16. 15:26
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Fáj az neked?
2013. máj. 16. 15:27
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem, igazából az a zavaró, hogy 30-40-50%-os hasznosságot kap minden válasz, akkor is, ha fél oldalas, alapos és segítőkész választ adott.

Őszintén szólva szerintem zavaró, kész. Nem vészes a százalékom, meg nem is sírom el magam, ha megy lefelé, de egyszerűen felfogni nem tudom, kinek jelent az élvezetet, hogy megnéz egy kérdést és nyom mindenkinek egy pirosat.

Inkább az az irritáló benne, hogy máshol is, pl. a családi témakörben is vannak ilyenek, akiknek a statisztikában 0 hozzászólásuk, de 1000-2000 értékelésük van. És ráadásul nem csúsznak le a toplistán, mert MÁS IS nyomja a pirosakat, ezáltal nem mínuszt, hanem pluszt kapnak az értékelésükre, mivel a többiekkel egyetértenek.

Magyarán van 2-3 ilyen lepontozó, és mindenkit lepontoznak a francba, de egy választ még nem adtak az adott témakörben.

Szerintem abszolút ellentmond az oldal funkciójának az, hogy mindenféle bunkók csak szórakozásból osztják a negatívokat, ezért érdekelne, hogy nem lehet-e őket valahogy kiszűrni. Remélem érthető a problémám :)

2013. máj. 16. 15:35
 4/7 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy minél inkább ágálsz ellene, annál inkább csinálja, mert úgy néz ki, hogy a felháborodás okoz neki örömöt.

Hónapokon keresztül dühöngtem miatta, és azt vettem észre, hogy szinte "csakazértis" vadászta a válaszaimat, és zsinórban pontozott lefelé. Íme az eredményem %-ban!

Most kb. egy hete azt lehet észrevenni, mintha a déli órákban tenné ezt (=ezek szerint munkahelyen ebédszünetben) és az éjszakai órákban "éli ki magát".

Azon se csodálkozzatok, ha némelyik válaszotokat, egy-egy kérdés esetén pár órával, vagy 1-2 nappal később nem találjátok, mert valaki valami módon töröltette a modikkal. És annak ellenére tűnik el, hogy abban semmi sértő, vagy trágár, vagy kötekedő akármi is lenne.

Én ma már kettő ilyen "hiányzó" válaszomat kerestem.

Nem tudom mire vélni, valakinek, valakiknek itt mindent lehet! És persze ezzel csinálják a közhangulatot.

2013. máj. 16. 15:37
 5/7 A kérdező kommentje:

Nekem kicsit magasabb a tiednél a százalékom, de hasonló. Az utóbbi időben rohamosan csökkent. Pedig maximum akkor szokásom nem a kérdésre reagáló választ adnom, ha valaki belémköt.

Bár valószínűleg igazad van. Én is többször vettem már észre, hogy míg mindenki más 100%-os, én kaptam egy jó nagy 60%-ot, mert gondolom már megjegyzett engem az ürge. Holott ugyanúgy teszem azt vacoraötleteket soroltam, mint a többi.

Az egészben az a szomorú, hogy 1-2 ember megkapja a mínuszt, aztán azt hiszik, hogy az előttük/utánuk lévő válaszadó volt, és jól lepontozzák azt is. Szóval egy hülye mániákus elkezdi, a többi meg folytatja.

Én lassan már nem is pontozok, mert lesz*rom. Maximum kiosztok pár zöldet a pontozó ottjárta után...

2013. máj. 16. 15:45
 6/7 anonim ***** válasza:

Szóval te is (fiam Brutus!) :))) az étel-ital kategóriában szenveded el leginkább. Hát én is.

Kb. 2 évvel ezelőtt regisztráltam, persze a nevem látszott, amikor kezdtem feljönni a toplistán, akkor kezdtek lefelé pontozni. Eltüntettem a nevemet, de akkor már kaptam priviben a felszólításokat, hogy takarodjak az oldalról, mert tök hülyeségeket írkálok, és csak rontom a színvonalat, stb. stb. És egész hajtóvadászatot indítottak csoportosan ellenem. Ezek után tavaly nov. végén kiléptem.

Dec. elején másik néven újra regisztráltam. Semmi gond nem volt, most hogy már ismét felkerültem a lista elejére, ismét megkaptam: tudjuk ám, hogy ki voltál korábbi neveden itt (honnét a fenéből?) és miért jöttél vissza, téged itt mindenki utál (?) stb. stb. Kb. egy hónappal ezelőtt rám akarták fogni, hogy én vagyok aki mindenkit lefelé pontozgat, és érdekes módon, valóban az én nevem mellett volt hogy tévesen értékelek másokat. Pedig ezt csak úgy tudták megtenni, hogy ismerik az e-mail címemet és a felhasználói nevemet is, amiket bármelyik gépbe be lehet pötyögni és a rendszer attól kezdve úgy veszi, mintha én léptem volna be.

Pár nappal ezelőtt priviben megkaptam, hogy fel leszek jelentve becsületsértésért ??????

Nem tudom milyen alapon, kit sértégettem én a becsületében?

Persze az is kérdés, hogy az illető honnét tudja kit kell feljelenteni, ha a weboldal tulajdonosa köteles a Személyi Adatok Védelméről Szóló Törvényt betartani, és az alapján senkinek nem adhatja ki, hogy én valóban ki is vagyok?

Szóval vannak itt érdekes dolgok, de azt mondom, hogy megpróbálok nem foglalkozni vele. Amelyik kérdésre tudom a választ, arra válaszolok, és ha lepontoznak, akkor lepontoznak, én pedig mindenkit igyekszek felpontozni!

2013. máj. 16. 15:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Írjátok meg a moderator@gyakorikerdesek.hu címre a problémát, továbbítsátok a fenyegető privát üzeneteket és a kérdéseket, ahol a gond van!
2013. máj. 17. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!