Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Két gondom lenne, főként...

Két gondom lenne, főként fiukhoz & férfiakhoz, mit csináljak, Miért csináltam Most mi fog jönni?

Figyelt kérdés

1. Ma irtam egy papirt ami nem tartozott egy fiúra sem . De az egyik fiu aki szekál mindig az elvette és elfutott vele a fiúwc-re. Én h***e meg utána . Ott volt egy másik fiú is aki annak az osztályába jár akibe szerelmes vagyok . Az a fiú eleinte segitett volna elvenni a papirt . De nem sikerült :( Én meg utána mentem :( Mennyire ciki ? Mi van ha látta ő akit szeretek ?

2. Hogyan beszéljek ő vele ? Ez nem hormon micsoda ! Már 3 éve van ! 12 éves lány vagyok .

Mit csináljak ?

2014. máj. 13. 20:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi a bajod? Elolvastam 3szor, de nem értem...
2014. máj. 13. 20:18
 2/4 anonim ***** válasza:
? :o
2014. máj. 13. 20:20
 3/4 anonim ***** válasza:
gyerekek vagytok még. kinövitek.
2014. máj. 13. 20:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez az egész egy nagy katyvasz. Mondd el, és kész. Ha megtudta, megtudta, beszélj vele. Szerelmi tanácsot adok egy 12 évesnek. Karrierem mélypontja.
2014. máj. 13. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!