Hülyeséget csináltam?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki tetszik és ma végre rámosolyogtam,de nagyon megbántam mert a fiút már gyerekkoromóta ismerem és egy iskolába járunk más szakra.Szerintem én is tetszem neki, akkor jó ötletnek tűnt de már nagyon megbántam,szerintetek?14L2013. nov. 25. 19:35
1/11 anonim válasza:
Asszem megyek aludni. Ennél lejjebb már nem süllyedhet a kérdések színvonala. Ez a "megbántam, hogy rámosolyogtam" még a terhes kérdéseknél is gázabb. Bocsi.
3/11 anonim válasza:
mintha egy kicsit túlkombinálnád a dolgokat :DDDD
4/11 A kérdező kommentje:
Lehet,de mindennap látom,beszélünk és így elég kellemetlen. Vagy nem?
2013. nov. 25. 19:44
6/11 anonim válasza:
Amerikában az emberek csak úgy is egymásra mosolyognak.
Magyarországon meg cikinek érzi valaki ha rámosolygott valakire aki tetszik neki. Szépen állunk mi magyarok!
Tanuld meg felvállalni magadat és vállald büszkén az érzéseidet!!!! Nincs abban semmi szégyellni való ha őszinték a gesztusaid!
Ha ő nem akarja... akkor meg nem. Azon sem kell nagyon elcsüggedni majd lesz valaki aki megbecsüli az őszinteségedet.
7/11 A kérdező kommentje:
De az se érdekeljen hogy mit gondolnak mások?
2013. nov. 25. 19:53
9/11 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem ciki,nem kell semmit sem bánnod,mert nincs is mit.Főleg,hogy nem egy idegenre mosolyogtál,aki talán ara gondolna,hogy talán tetszik neked.
Szerintem fel sem tűnt úgy neki,hogy te azért mosolyogtál rá mert tetszik neked.
10/11 A kérdező kommentje:
De szerintem és is tetszem neki,és csak sejthet vmit,vagy nem?
2013. nov. 25. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!