Hülyeséget csináltam?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki tetszik és ma végre rámosolyogtam,de nagyon megbántam mert a fiút már gyerekkoromóta ismerem és egy iskolába járunk más szakra.Szerintem én is tetszem neki, akkor jó ötletnek tűnt de már nagyon megbántam,szerintetek?14L2013. nov. 25. 19:35
11/11 anonim válasza:
És mi van akkor ha beszélgettek?
Miért ne lehetne barátkozni nemek között?
Miért mindig egyből a terhesség, a szex, a csók, az ásó-kapa-nagyharang jut eszetekbe, ha egy pasi és egy csaj szívesen beszélget?
Legyetek haverok. Osszátok meg egymással az élményeiteket (élőben! és nem neten!!!) egy filmről, egy kiállításról, egy versről, egy könyvről, egy zenéről, egy fényképről, egy sport eseményről, egy hírről, egy gondolatról.
Ha jó fej a srác, egy életre szóló jó barátságot tudsz vele kötni. Ehhez nem kell ledobni a bugyidat!
Arról nem is beszélve, hogy a mosoly ingyen van, de nincs mindig raktáron.
Én nagyon sok fiúra / lányra rámosolygok az utcán is, akár. Ha vissza mosolyog, már boldogabb vagyok, hogy kizökkenthettem a szürke monotonitásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!