Hogyan nem is csináltam semmit?
Figyelt kérdés
Ma tudtqm meg hogy tudtommal a 7. Ember vallotta be nekem hogy szerelmes belém nem értem semmit sem csináltam ugyan úgy öltözködöm. Nem kezdtem el magam festeni sem. hatodikos vagyok mondtam az összesenek engem nem nagyon kelt fel egy hogy járjunk egCütt meg nem érek irántuk semmit. Azt biztosra tudom az összes most serdül úgyhogy tiszta hülyék.. 12/l2014. márc. 15. 21:35
1/4 anonim válasza:
12 éves mit keres itt?????
Igazából a hormonok most indulnak be a fiúknál és elkezdenek érdeklődni a lánykák iránt. Teljesen normális. Valószínű szép kislány lehetsz és azért "szerelmesek" beléd ezek a fránya fiúcskák!
Nah de sipirc M2 tv csatornát nézni és alukálni!
2/4 anonim válasza:
Micsoda összefüggő mondatok. :D
3/4 anonim válasza:
Kb Herczeg Cecília szint... :D (csak mondtam egy nevet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!