Ez hogy lehet nem csináltam semmit?
Mindenki belém van zúgva ,esve nem tudom miért mikor semmit sem változtam a testi adottságomon kìvül összesen:6 fiú van belémzúgva de ez csak az amiről tudok. Van egy lány az osztályba akit rib.ncnak tartok festi magát amúgy 12 lassan 13 leszek/leszünk es olyan ruhákba jár hogy a füled ketté ál nagyon akar tetszeni mindenkinek közbe van pasija. Nekem életemben nem volt mèg. Nem járok olyan ordenáré ruhákba olyan normális. Ez mitől lehet hogy ilyen sokan szerelmesek belém lehet azért mert a hormonok játszanak bennük?
Megkérdeztem facebookon van egy zárt klubb ahol csak azok az emberek vannak benne akik az oszt. Társaim es megkérdeztem hogy szerintetek xy szép? Es 1 lett igenre 1 persze úgy ahogy van szép es 1 nem. pont az választotta a nem-et aki neki még nagyon tetszik. Na mit mondotok? 12/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!