Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 17 éves lány vagyok, túl egy...

17 éves lány vagyok, túl egy másfél éves kapcsolaton. Hol tudnék ismerkedni? Hogyan lehet?

Figyelt kérdés
2014. máj. 13. 17:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Írj privit, ha itt megfelel.

19F

2014. máj. 13. 17:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát mondjuk így.. mindjárt kapsz 20 privit szerintem .:D
2014. máj. 13. 17:45
 3/6 A kérdező kommentje:
jézusom..úgy értettem, személyesen:D nem értek ehhez, a gyerekkori barátommal jöttem össze, ezért semmi tapasztalatom.
2014. máj. 13. 17:47
 4/6 anonim ***** válasza:
írsz itt, aztán persze, hogy személyesen :D
2014. máj. 13. 18:11
 5/6 anonim válasza:

[link]

A lényeg, hogy ne feszülj rá a dologra, nem kell túlbonyolítani.:)

2014. máj. 13. 18:33
 6/6 anonim válasza:
Legjobb ismerkedes ha szemelyesen akarsz az ittas allapotban tortenik meg. Menj el a barataiddal valamerre, igyal meg egy sort es utana kozlekenyebb leszel. Ha leultol peldaul egy terre ahol sok ember van (bpn a deak ter) csomo ismerkedni vagyo fiatallal talalkozhatsz. De elmehettek egy szorakozohelyre is ahol csomo pasi van. Ha dekorativ vagy ramosolyogsz es hidd el oda megy majd hozzad, csaak ne legy tul konnyan kaphato. Ajanlom meg a kocsmakat is.. Es merj elmenni egyedul mondjuk a szorakozohely/kocsma wcjebe egyedul. A ferfiak nem szolitanak le ugy hogy ezren vannak korulotted. Amugy konnyen lehet meg a suliban is ismerkedni vagy peldaul elmenni olyan barati tarsasagokba ahol eddig az elozo kapcsolatod miatt nem voltal. Legy nyitott es pozitiv. Bar lehet nem ezek a bevallt taktikak, mert nekem sincs senkim, pedig hasonloan cselekszem :D na de sok sikert
2014. máj. 13. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!