Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adott egy fiú és 1 lány. Nagyon, de nagyon szeretik egymást, de közéjük áll 140 kilométer (másfél óra vonattal) ti, hogy oldanátok meg ezt?
Figyelt kérdés
2014. febr. 22. 10:48
1/8 anonim válasza:
Mivel gyalog sokáig tartana, kocsiba drága az üzemanyag, a teleportkaput még nem találták fel a vonatot használnám.
Vagy pontosítsd, hogy mi a problémád!
2/8 A kérdező kommentje:
az, hogy nincs itt mellettem és nem tudom akkor átölelni amikor én akarom.
2014. febr. 22. 10:53
4/8 A kérdező kommentje:
a fiú vagyok.
2014. febr. 22. 10:57
5/8 anonim válasza:
ismerôs... csak az én helyzetem sokkal rosszabb, szval ne sajnâltasd magad béby.
6/8 anonim válasza:
mennyi idősek vagytok? dolgoztok már? mert ha igen, akkor irány albérletbe, és meg is van oldva.
7/8 anonim válasza:
Tényleg hány évesek vagytok?
Egyébként én meg 4 évet így nyomtam végig, minden nap, szóval ne sírjon a szátok, másfél óra vonattal nem nagy kaland, oda-vissza nekem mindennap megvolt ez a táv, szóval, ha ennyire nem vagytok kondiban, akkor az szívás. Gondolom diákok is vagytok, szóval sima ügy, amúgy meg hétvégente bőven elég talizni, ha nem akartok egymásra unni.
8/8 anonim válasza:
Köztünk 1000 km volt. Friss kapcsolatban külföldi munkát ajánlottak neki. Nem mondhattam, hogy ne menjen. Kibírtuk. Borzalmasan nehéz volt, de kibírtuk. Havonta találkoztunk. Most már itthon van.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!