Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Adott egy fiú és 1 lány....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adott egy fiú és 1 lány. Nagyon, de nagyon szeretik egymást, de közéjük áll 140 kilométer (másfél óra vonattal) ti, hogy oldanátok meg ezt?

Figyelt kérdés
2014. febr. 22. 10:48
 1/8 anonim ***** válasza:

Mivel gyalog sokáig tartana, kocsiba drága az üzemanyag, a teleportkaput még nem találták fel a vonatot használnám.

Vagy pontosítsd, hogy mi a problémád!

2014. febr. 22. 10:52
 2/8 A kérdező kommentje:
az, hogy nincs itt mellettem és nem tudom akkor átölelni amikor én akarom.
2014. febr. 22. 10:53
 3/8 anonim ***** válasza:
hiányzik a bré, mi?
2014. febr. 22. 10:54
 4/8 A kérdező kommentje:
a fiú vagyok.
2014. febr. 22. 10:57
 5/8 anonim válasza:
ismerôs... csak az én helyzetem sokkal rosszabb, szval ne sajnâltasd magad béby.
2014. febr. 22. 10:57
 6/8 anonim ***** válasza:
mennyi idősek vagytok? dolgoztok már? mert ha igen, akkor irány albérletbe, és meg is van oldva.
2014. febr. 22. 11:03
 7/8 anonim ***** válasza:

Tényleg hány évesek vagytok?

Egyébként én meg 4 évet így nyomtam végig, minden nap, szóval ne sírjon a szátok, másfél óra vonattal nem nagy kaland, oda-vissza nekem mindennap megvolt ez a táv, szóval, ha ennyire nem vagytok kondiban, akkor az szívás. Gondolom diákok is vagytok, szóval sima ügy, amúgy meg hétvégente bőven elég talizni, ha nem akartok egymásra unni.

2014. febr. 22. 11:07
 8/8 anonim ***** válasza:

Köztünk 1000 km volt. Friss kapcsolatban külföldi munkát ajánlottak neki. Nem mondhattam, hogy ne menjen. Kibírtuk. Borzalmasan nehéz volt, de kibírtuk. Havonta találkoztunk. Most már itthon van.

25N

2014. ápr. 1. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!